Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andrei Budianu

VEZI lista celor 13 strazi propuse pentru asfaltare. „Mihail Kogalniceanu e in opozitie?”

Sambata, 01 Noiembrie, 2014

„Astăzi (joi, 30 octombrie) a fost o zi pe cât de dificilă, pe atât de importantă pentru localitatea noastră. S-a făcut licitaţia pentru drumurile de la Corneşti” a spus Corneliu Aroşoaie. Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a intervenit, afirmând că licitaţia nu e încă finalizată. Primarul a continuat: „În decurs de o săptămână, până se studiază ofertele prezentate de ...  continuare »

Fara comentarii »

EXCLUSIV Functionari din cadrul Primariei Darabani si edilul sef al urbei, audiati la Serviciul de Investigare a Fraudelor

Joi, 21 August, 2014

„Se strânge laţul”, vorba regretatului Traian Tomescu, şi la Primăria Darabani. În prima zi a săptămânii au fost audiaţi la Serviciul de Investigare a Fraudelor, primarul oraşului Corneliu Aroşoaie împreună cu contabila Rodica Ilaş, iar în ziua următoare a urmat Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani. Poliţiştii vorbesc de un prejudiciu de 9 miliarde de lei vechi la bugetul ...  continuare »

Fara comentarii »

Proiect de peste 18 miliarde pentru modernizarea strazilor de legatura ale orasului cu cartierul Cornesti

Sambata, 10 Mai, 2014

„Supun spre aprobare participarea Consiliului Local al oraşului Darabani la Programul Naţional de Dezvoltare Locală, subprogramul regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor, în vederea obţinerii finanţării pentru investiţia „Modernizarea străzi de legătură oraş Darabani-cartier Corneşti” se precizează în expunerea de motive a primarului Corneliu Aroşoaie, care nu a fost însă prezent la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, deoarece era ...  continuare »

Fara comentarii »

Demersuri catre autoritatile locale in vederea organizarii festivalului Zilele Nordului

Sambata, 03 Mai, 2014

Andrei Budianu, şef Birou achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a dat citire propunerii de parteneriat formulată de Asociaţia Fapte care a solicitat Consiliului Local acordarea dreptului de folosinţă cu titlu gratuit a spaţiilor necesare organizării evenimentului cultural-artistic, respectiv Casa de Cultură „Theodor Balş”pentru amenajarea unui muzeu al oraşului şi organizarea de spectacole de muzică şi dans, sala ...  continuare »

Fara comentarii »

Casa de Cultura Darabani, pe pozitia 20 in lista cererilor selectate pentru finantare. Seful de la Proiecte: „Asteptam...

Miercuri, 26 Februarie, 2014

În urma depunerii documentaţiei la Compania Naţională de Investiţii în cadrul Programului prioritar naţional pentru reabilitarea, modernizarea infrastructurii culturale şi dotarea aşezămintelor culturale din mediul rural şi mic urban, oraşul Darabani se clasează pe locul 20 în lista cererilor selectate din oraşele mici, cu un punctaj de 59,8. Autorităţile locale sunt încrezătoare că urbea de pe malul Prutului va avea o instituţie de cultură la standarde ...  continuare »

Fara comentarii »

Proiect de reabilitare si modernizare a Casei de Cultura „Theodor Bals”

Sambata, 26 Octombrie, 2013

Potrivit Ordinului Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, pentru a moderniza Casa de Cultura, aşezământul şi terenul aferent trebuie să facă parte din domeniul privat al statului, astfel, aleşii locali dărăbăneni au fost nevoiţi să voteze trecerea clădirii din domeniul public în cel privat al oraşului. „A fost o procedură laborioasă deoarece clădirea respectivă figura în actele Primăriei ca, Cinematograf şi a fost nevoie de ...  continuare »

Fara comentarii »

Dupa „...unde-i damb punem pamant, unde-i groapa punem apa”, Tirniceru lauda acum MAREA ASFALTARE FOTO

Miercuri, 02 Octombrie, 2013

Bănuiesc că n-o să fie asfaltarea aia: unde-i dâmb punem pământ, unde-i groapă punem apă” afirma Dan Tîrniceru Ifrim la şedinţa ordinară a Consiliului Local din luna martie a.c. Atitudinea alesului local s-a schimbat radical la finele lunii septembrie, după ce Andrei Budianu, inspectorul Biroului Achiziţii publice şi Implementare Proiecte-Programe din cadrul Primăriei Darabani a prezentat indicatorii tehnico-economici ai lucrării de modernizare a infrastructurii ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare