Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dupa „...unde-i damb punem pamant, unde-i groapa punem apa”, Tirniceru lauda acum MAREA ASFALTARE FOTO Consilierul independent Dan Tîrniceru Ifrim a fost sceptic în momentul în care primarul Corneliu Aroşoaie a prezentat pentru prima dată proiectul CNADNR de asfaltare a DN 29A care traversează oraşul Darabani, însă la ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local, Tîrniceru i-a mulţumit public edilului şef pentru că imaginea oraşului de pe malul Prutului s-a schimbat în bine după ce principala arteră a urbei a fost asfaltată.

Bănuiesc că n-o să fie asfaltarea aia: unde-i dâmb punem pământ, unde-i groapă punem apă” afirma Dan Tîrniceru Ifrim la şedinţa ordinară a Consiliului Local din luna martie a.c. Atitudinea alesului local s-a schimbat radical la finele lunii septembrie, după ce Andrei Budianu, inspectorul Biroului Achiziţii publice şi Implementare Proiecte-Programe din cadrul Primăriei Darabani a prezentat indicatorii tehnico-economici ai lucrării de modernizare a infrastructurii din centrul oraşului Darabani. Astfel, în urbea de pe malul Prutului s-au creat 117 locuri de parcare, suprafaţa carosabilă s-a extins cu 1020 mp, s-au montat 1450 metri liniari de borduri noi şi s-au făcut 2 guri de scurgere, conform raportului inspectorului Budeanu. „Ţin să mulţumesc pe această cale primarului Aroşoaie pentru asfaltarea oraşului Darabani. S-a schimbat un pic imaginea oraşului...Am o întrebare: Unde-s alea două guri de scurgere că eu nu le-am văzut, poate le-au astupat cei care au asfaltat?” a spus Tîrniceru, consilierul independent precizând că ar fi fost nevoie de o gură de scurgere şi în parcarea din faţa celor două market-uri din centrul oraşului.

„Injecţii” Tîrmiceru vs. Aroşoaie: „Hai să nu confundăm a injecta cu a lovi sub centură”Corneliu Aroşoaie a replicat că în realitate sunt 4 guri de scurgere, iar proiectul lucrării a fost realizat de o firmă de renume în domeniu. Edilul şef al oraşului Darabani a spus că asfaltarea oraşului este rezultatul efortului conjugat al administraţiei publice locale şi parlamentarilor USL. Tîrniceru şi Aroşoaie s-au gratulat reciproc. „Este o ambiţie care este înspre bine, chiar dacă mai este câte un consilier ca mine care injectează” a afirmat Dan Tîrniceru Ifrim. „Hai să nu confundăm a injecta cu a lovi sub centură...Nu este meritul numai al meu, este al conducerii Primăriei, d-voastră aţi aprobat lucrarea, este meritul d-lui Mihăilescu, al d-lui Şoptică, al d-lui Andrei (n.r-Dolineaschi). Noi am beneficiat prin conjunctura d-lui Mihăilescu de acest covor asfaltic care s-a făcut, iar proiectul aparţine CNADNR. Că sunt mici scăpări, nu este nici o problemă...Au trecut vremurile când se făceau măsurătorile din birou, când se completau titluri de proprietate la crâşmă. Orice se face se face în baza unor măsurători, a unor selecţii de oferte, pentru că nimeni nu are chef să dea cu subsemnatul în faţa Curţii de Conturi” a precizat Corneliu Aroşoaie. Profitând şi de faptul că şedinţa aleşilor de joi, 26 septembrie, a început cu câteva minute de întârziere, edilul şef a inspectat asfaltarea parcărilor din faţa Primăriei, unde lucrau muncitorii coordonaţi de ing. Constantin Irimia (foto jos).

Citiţi pe aceeaşi temă:
Arosoaie anunta MAREA ASFALTARE. Tirniceru: „Banuiesc ca n-o sa fie...: unde-i damb punem pamant, unde-i groapa punem apa”

Sedinta de Consiliu Local cu “bobarnace” intre Dan Tirniceru Ifrim si Corneliu Arosoaie
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimCNADNRAndrei Budianu
4:52 pm Miercuri, 02 Octombrie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare