Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 6 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea și ne... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Angajari

Anunturile, insotite eventual de o fotografie, se trimit la adresa de e-mail: office@darabaneni.ro. Persoanele fizice beneficiaza de gratuitate la postarea anunturilor, in afara celor imobiliare pentru care se percepe o taxa de 10 lei pentru o luna de zile. De asemenea, persoanele juridice achita o taxa de 10 lei pe luna pentru toate categoriile de anunturi.

CAUT BONĂ

Miercuri, 22 Martie, 2017

Caut bonă în Bajura pentru un copil de un an și trei luni. Programul este de luni până vineri între orele 08:00-16:00, liber la sărbătorile religioase. Detalii la telefon 0740544408.  continuare »

Fara comentarii »

ANGAJĂM MUNCITORI

Marti, 09 August, 2016

Protopopiatul Darabani angajează muncitori (bărbaţi) pentru brutărie. Relaţii la sediul unităţii din str. 1 Decembrie nr. 257.  continuare »

Fara comentarii »

ANGAJĂM CONSULTANT VÂNZĂRI GSM

Sambata, 05 Decembrie, 2015

Ce căutăm la următorul Consultant de Vânzări GSM ? - Foarte bune abilităţi de ascultare şi comunicare; - Plăcere autentică de a înţelege nevoile clientului şi a-i propune cele mai potrivite soluţii; - Nevoia de a fi la curent cu ultimele noutăţi în tehnologie; - Minim studii liceale (studiile universitare finalizate reprezintă un avantaj); - Engleza nivel mediu; - Foarte bune abilităţi de lucru cu calculatorul (Outlook, MS Office). CV-urile se t ...  continuare »

Fara comentarii »

Firma din Timisoara angajeaza soferi profesionisti pe tir cu salarii incepand cu 1600 euro

Vineri, 31 Octombrie, 2014

S.C. FASULO EST EUROPA LOGISTICA S.R.L. din Timişoara angajează în vederea extinderii activităţii: ŞOFERI PROFESIONIŞTI PE TIR Se cere: 1 an experienţă demonstrabilă pe TIR în transportul internaţional, cazier auto/judiciar, recomandare. Se oferă: venituri salariale începând cu 1600 euro. Se lucrează: singur pe camion, frig/cisternă alimentară (fără ADR). Tel: 0749/021.612 sau 0256/471.412, fax: 0256/471.417 e-mail: romania@fasulotrasport ...  continuare »

Fara comentarii »

II TIRNICERU ANGAJEAZA:

Miercuri, 16 Iulie, 2014

-AGENT VÂNZĂRI Condiţii: Posesor permis de conducere cat. B, experienţă în domeniu. Dosarele candidaţilor se depun la sediul firmei din str. Mihail Kogăliceanu nr. 15, Darabani. -ŞOFER PROFESIONIST categoriile B, C, E cu atestat ADR. Relaţii la tel.:0729.423.177  continuare »

Fara comentarii »

ANGAJAM

Sambata, 22 Martie, 2014

Pentru fitofarmacie în Darabani persoane cu pregătire de nivel mediu sau superior în domeniul agricol, biologic, biochimic sau silvic. Relaţii la tel. 0726 756 381  sau  0745 123 117  continuare »

Fara comentarii »

Angajam ingrijitoare varstnici GERMANIA
  
  
  

Sambata, 19 Ianuarie, 2013

Angajăm urgent persoane cunoscătoare de limba germană nivel conversaţional. Se oferă salariu motivant. Beneficiaţi de toate facilitătţile unui contract legal, nu se percep taxe şi comisioane. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi la tel. 0369435890 sau  e-mail: feliciamihaela2005@yahoo.com  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Un  moment istoric pentru sportul dărăbănean s-a consumat la propriu și la figurat în orașul Sfântu Gheorghe, despre care dărăbănenii au avut numai cuvinte de laudă.

Sondaj
Ce credeți că va face ACS Sănătatea Darabani în ”finala” campionatului județean cu ACS TransDor Tudora?

   
   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare