Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 6 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai puterea și ne... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Publicitate

Dacă vrei să te faci cunoscut, vrei să îţi faci reclamă, vrei să afli lumea de tine ori ai un anunţ de dat nu ezita să ne contactezi. Preţurile variază în funcţie de amplasarea mesajului publicitar pe pagina web. Beneficiarul reclamei este unicul responsabil de creaţia / îmbunătăţirea / modificarea textului / imaginii furnizate de macheta publicitară şi este unic răspunzător în faţa legii pentru legalitatea acesteia.

Poza saptamanii

Un  moment istoric pentru sportul dărăbănean s-a consumat la propriu și la figurat în orașul Sfântu Gheorghe, despre care dărăbănenii au avut numai cuvinte de laudă.

Sondaj
Ce credeți că va face ACS Sănătatea Darabani în ”finala” campionatului județean cu ACS TransDor Tudora?

   
   
   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare