Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

VEZI lista celor 13 strazi propuse pentru asfaltare. „Mihail Kogalniceanu e in opozitie?”Corneliu Aroşoaie a făcut „câteva comunicări” cu caracter mai mult sau mai puţin electoral la finalul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. Edilul şef al urbei a spus că a semnat contractul de finanţare pentru asfaltarea a 13 străzi din Darabani. Consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim a avut o recţie de nemulţumire legat de faptul că strada pe care locuieşte (Mihail Kogălniceanu) nu se regăseşte pe această listă.

„Astăzi (joi, 30 octombrie) a fost o zi pe cât de dificilă, pe atât de importantă pentru localitatea noastră. S-a făcut licitaţia pentru drumurile de la Corneşti” a spus Corneliu Aroşoaie. Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a intervenit, afirmând că licitaţia nu e încă finalizată. Primarul a continuat: „În decurs de o săptămână, până se studiază ofertele prezentate de firmele care s-au înscris, vă vom da răspunsul care este firma câştigătoare. În acelaşi timp, vreau să vă spun că duminică am fost invitaţi la Prefectură opt primari din judeţul Botoşani care am semnat finanţarea pentru următoarele străzi pe care le va da citire d-l Andrei, în urma proiectului făcut de către societăţile respective pentru care deja d-voastră aţi aprobat sumele de bani şi noi încercăm acum să facem plata în funcţie de banii pe care i-am avut prinşi şi cei pe care îi vom mai strânge până la sfârşitul anului” a spus Aroşoaie

Andrei Budianu a enumerat străzile Muncii, Apusului şi Şcolii (Bajura), Colonel Şchiopu (Teioasa), plus Dimitrie Brândză, Muncitorului (de la Abator până la DN 29A), Dragoş Vodă, Unirii, Soarelui, Ion Vodă, C-tin Stere, Muncii şi Tudor Vladimirescu. „Mihail Kogălniceanu, nu? E in opoziţie?” a recţionat consilierul Dan-Tîrniceru-Ifrim după citirea listei cu străzile care urmează să fie asfaltate. Primarul oraşului a explicat şi criteriile după care au fost alese arterele respective. „Practic, sunt străzile care fac legătura cu centrul oraşului, pe de o parte. Pe de altă parte, avem instituţii care obligatoriu fac parte din tematica respectivă. Când spun instituţii mă refer la şcoli, grădiniţe, biserici” a precizat Aroşoaie.

Aşa arătau (foto jos) străzile Dimitrie Brândză şi Ion Vodă în primăvara acestui an:


Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimAndrei Budianustrazi asfaltate Darabani
2:41 pm Sambata, 01 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare