Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Economic

Dorel Aioanei: „Viata reprezinta suma alegerilor pe care le faci”

Marti, 09 Octombrie, 2012

Un matematician din Eşanca a visat să ajungă fotbalist, dar a devenit inginer şi a înfiinţat împreună cu asociatul său firma REC. Numele butonului de înregistrare de la casetofon a devenit între timp un brand în judeţul Botoşani. Dărăbăneanul provenit dintr-o familie cu şapte copii, se consideră mai degrabă un truditor decât un om de afaceri. „Dacă vreţi pe cineva care ar avea ceva cu adevărat de spus vi-l recomand pe Liviu Huţanu” ne-a spus ...  continuare »

13 Comentarii »

ECONOMIC Modalitatile de finantare ale unei afaceri

Miercuri, 07 Martie, 2012

Linia de credit este cea mai comună formă de finanţare şi constă în acordarea unui credit ce poate fi utilizat sau rambursat zilnic, după nevoia afacerii, iar dobândă se achită doar la suma utilizată. Factoringul este un credit pe termen scurt, în general până la 6 luni, şi constă în obţinerea unui credit de la bancă garantat doar cu facturile emise şi acceptate de client. Aceasta modalitate de finanţare se utilizează atunci cand încasarea facturilor se face ...  continuare »

Fara comentarii »

Banca Transilvania a deschis o agentie si la Darabani GALERIE FOTO

Marti, 29 Noiembrie, 2011

Marţi, 29.11.2011, Banca Transilvania a inaugurat la Darabani a 17-a agenţie deschisă anul acesta în România. Reprezentanţi ai conducerii băncii împreună cu primarul Ghiorghi Burlacu au tăiat panglica noului sediu bancar. „Astăzi inaugurăm la Darabani o nouă agenţie în judeţul Botoşani, unde avem o prezenţă foarte activă, cu o cotă de piaţă de 8% şi aproximativ 30.000 de clienţi. În contextul actual, deschiderea Băncii Transilvania în oraşul ...  continuare »

30 Comentarii »

BINE DE ȘTIUT: A început programul ”Casa verde”!

Vineri, 06 August, 2010

Programul “Casa Verde” privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, inclusiv înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, este operaţional, iar persoanele fizice îşi pot depune dosarele de finanţare nerambursabilă la agenţiile judeţene de mediu din localităţile unde domiciliază. Bugetul alocat Programului pentru anul 2010 este de 110 milioane lei, fiind distribuit la nivelul fiecărui judeţ, jude ...  continuare »

Fara comentarii »

Asigurarea locuinţei, obligaţie sau necesitate?

Duminica, 18 Iulie, 2010

În urma ploilor din ultimele săptămâni au fost inundate sau distruse mai multe mii de locuinţe. Ce vor face acele familii care nu au casele asigurate? Bineînţeles, marea majoritate sunt la mila guvernului. Preşedintele ţării a promis că vor fi ajutate însă a specificat că este ultimul an când se mai întamplă acest lucru. În acest caz este clar ce avem de făcut, şi anume să ne asigurăm locuinţele, altfel, riscul de a rămâne fără nimic după o viaţă de ...  continuare »

Fara comentarii »

Viaţa economică în Darabani... paşi mici dar siguri

Sambata, 17 Iulie, 2010

Darabaniul este un oraş cu o viaţă economică dezvoltată în comparaţie cu alte localităţi ale judeţului nostru în ciuda faptului că este situat la capătul ţarii şi nu se află la intersecţia unor drumuri comerciale. Acest lucru se datorează în primul rând spiritului de iniţiativă pe care-l au dărăbănenii. Încă, de când am venit în Darabani am simţit acest spirit, voinţa de a face o afacere, de a fi bun, poate, cel mai bun în domeniul său. ...  continuare »

3 Comentarii »

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare