Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Proiect de peste 18 miliarde pentru modernizarea strazilor de legatura ale orasului cu cartierul Cornesti

 

Consiliul Local a aprobat în cadrul ultimei şedinţe ordinare studiul de fezabilitate şi cofinanţarea proiectului „Modernizare străzi de legatură oraş Darabani-cartier Corneşti” în valoare totală de 1.873.185 lei, 120.000 lei fiind contribuţia de la bugetul local. Concret, este vorba de modernizarea a 1,1 km din străzile Şcolii şi Ştefan Luchian. Rămâne de văzut dacă va fi şi aprobată finanţarea acestui proiect.

Supun spre aprobare participarea Consiliului Local al oraşului Darabani la Programul Naţional de Dezvoltare Locală, subprogramul regenerarea urbană a municipiilor şi oraşelor, în vederea obţinerii finanţării pentru investiţia „Modernizarea străzi de legătură oraş Darabani-cartier Corneşti” se precizează în expunerea de motive a primarului Corneliu Aroşoaie, care nu a fost însă prezent la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local, deoarece era în concediu. Dan Tîrniceru-Ifrim  a demarat în forţă şi de această dată, solicitând citirea procesului verbal al şedinţei anterioare, sarcină care i-a revenit secretarului oraşului, Paulică Zahariea, iar intervenţiile lui Târniceru l-au făcut pe Ionel Nenişcă să răbufnească: „D-le preşedinte, facem şedinţă sau scandal?

Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice, implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani, a dezvăluit şi valoarea totală a proiectului, respectiv 1.873.185 lei, şi suma de bani cu care urmează să contribuie administraţia publică locală la cofinanţarea proiectului, în speţă 120.000 lei, cifre care nu erau menţionate în documentaţia repartizată aleşilor locali înaintea şedinţei, fapt care l-a nemulţumit la culme pe independentul Dan Tîrniceru-Ifrim. „Eu vreau documente, vreau sumele exacte puse pe documente, eu nu-mi pun semnătura pe nişte hârtii incomplete” a spus Tîrniceru care s-a abţinut la vot, în timp ce restul aleşilor au votat pentru. 
Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniCorneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniCL DarabaniAndrei Budianustr. Stefan Luchianstr. Scolii
12:15 pm Sambata, 10 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare