Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Liceul „Dimitrie Cantemir”

Scolile de pe raza orasului Darabani raman inchise si marti

Luni, 17 Decembrie, 2012

Conducerile principalelor unităţi de învăţământ din Darabani au trimis în această dimineaţă adrese către Inspectoratul Şcolar Judeţean care a fost de acord să suspende cursurile unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Darabani şi în cea de-a doua zi a săptămânii, marţi, 18 decembrie. “Acum 10 minute am hotărât suspendarea cursurilor la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi unităţile de învăţământ arondate, datorită condiţiilor ...  continuare »

Fara comentarii »

Elevii sinistrati dorm si a doua noapte la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Infernul alb prelungeste mini-vacanta

Joi, 13 Decembrie, 2012

Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis astăzi adrese tuturor unităţilor de învăţământ, mai puţin şcolile din municipiile Botoşani şi Dorohoi, prin care a informat că nu se fac ore nici în ultima zi lucrătoare a săptămânii în curs, datorită vremii nefavorabile. În aceste condiţii, cei 30 de sinistraţi ai zăpezii din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir” vor dormi pentru a doua noapte consecutiv la şcoala unde studiază. „Elevii beneficiază de ...  continuare »

Fara comentarii »

Drumuri judetene blocate, cursuri suspendate in toate scolile, elevi care vor dormi la Liceul “Dimitrie Cantemir” FOTO

Miercuri, 12 Decembrie, 2012

Căderile masive de zăpadă din ultima perioadă, viscolul şi răcirea accentuată a vremii sunt aproape să paralizeze oraşul Darabani. Mai multe drumuri judeţene din zonă sunt blocate, iar Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis să suspende cursurile de mâine ale tuturor şcolilor din judeţ, în afară de cele din Botoşani şi Dorohoi. Mai mult, aproximativ 30 de elevi ai liceului vor fi cazaţi în această noapte în două săli de clasă de la „Dimitrie Cantemir” ...  continuare »

8 Comentarii »

Consilierii locali au aprobat numarul si cuantumul burselor elevilor darabaneni

Vineri, 07 Decembrie, 2012

Edilii dărăbăneni au aprobat în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local numărul şi valoarea burselor pentru anul şcolar 2012-2013, în conformitate cu un Ordin al Ministrului Educaţiei din octombrie 2011. Cuantumul bursei de merit este de 100 de lei, iar al uneia de studiu este de 90 de lei pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, în timp ce liceenii de la „Dimitrie Cantemir” vor primi 80 de lei pentru acelaşi tip de bursă. Valoarea burselor ...  continuare »

Fara comentarii »

338 de elevi de la ”Dimitrie Cantemir”, beneficiari ai ”Banilor de liceu” VEZI LISTA LOR

Marti, 13 Noiembrie, 2012

Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că elevii botoșăneni își vor primi începând de marți, 13 noiembrie, banii cuveniţi prin programul ”Bani de liceu”. Pe primul loc ca număr de elevi beneficiari ai acestui ajutor se află Liceul ”Dimitrie Cantemir” cu 338 elevi, urmat de Liceul Tehnologic ”Ștefan cel Mare și Sfânt” din Vorona cu 314 elevi, iar pe locul trei se află Liceul Teoretic ”Dr. Mihai Ciucă” din Săveni. Ajutorul financiar, în cuantum ...  continuare »

1 Comentariu »

Arosoaie a incercat sa „impace” traseele microbuzelor care transporta elevii darabaneni

Sambata, 03 Noiembrie, 2012

Primarul Corneliu Aroşoaie a adus în discuţie problemele de transport ale elevilor dărăbăneni şi dificultăţile pe care le întâmpină transportatorul privat cu plata serviciului prestat. „Ştiţi foarte bine că noi avem un singur microbuz şcolar, iar în regimul trecut s-a închis şcoala din Corneşti, iar ciclul gimnazial al şcolii din Lişmăniţa a fost adus la Darabani, plus că mai transportăm şi o serie de copii de la Eşanca. Avem aproximativ 40 de ...  continuare »

5 Comentarii »

Poza saptamanii

Zeci de botoșăneni stau la rând pentru a-și cumpăra bucatele de Paști, o imagine mai des întâlnită în vremurile de mult apuse. Să fie acesta un semn că pandemia este la final sau este acesta chiar rezultatul crizei sanitare?


Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare