Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consilierii locali au aprobat numarul si cuantumul burselor elevilor darabaneniEdilii dărăbăneni au aprobat în ultima şedinţă ordinară de Consiliu Local numărul şi valoarea burselor pentru anul şcolar 2012-2013, în conformitate cu un Ordin al Ministrului Educaţiei din octombrie 2011. Cuantumul bursei de merit este de 100 de lei, iar al uneia de studiu este de 90 de lei pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”, în timp ce liceenii de la „Dimitrie Cantemir” vor primi 80 de lei pentru acelaşi tip de bursă. Valoarea burselor sociale şi medicale este de 70 de lei.La solicitarea unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Darabani, Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” i-au fost repartizate 5 burse de merit, 20 de studiu şi 30 de burse medicale şi 30 sociale, în timp ce Liceului „Dimitrie Cantemir” îi revin 25 de burse de merit, 10 de studiu şi 40 de burse sociale, care urmează să fie acordate elevilor şi pe baza criteriilor stabilite de Consiliile de Administraţie al fiecărei unităţi de învăţământ.
Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”burse şcolare
12:09 pm Vineri, 07 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare