Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Arosoaie a incercat sa „impace” traseele microbuzelor care transporta elevii darabaneniProblema transportului elevilor care învaţă pe raza oraşului Darabani a generat discuţii aprinse în cadrul ultimei şedinţe ordinare de Consiliu Local. Directorul Florin Ignat a fost de părere că fiecare microbuz şcolar să transporte elevii de la unitatea de învăţământ de care aparţine.Lucian Florea spune că în prezent se caută soluţia legală de rezolvare a transportului celor aproximativ 40 de şcolari din Corneşti.

Primarul Corneliu Aroşoaie a adus în discuţie problemele de transport ale elevilor dărăbăneni şi dificultăţile pe care le întâmpină transportatorul privat cu plata serviciului prestat. „Ştiţi foarte bine că noi avem un singur microbuz şcolar, iar în regimul trecut s-a închis şcoala din Corneşti, iar ciclul gimnazial al şcolii din Lişmăniţa a fost adus la Darabani, plus că mai transportăm şi o serie de copii de la Eşanca. Avem aproximativ 40 de solicitări ale părinţilor copiilor din Corneşti şi trebuie să găsim calea legală de rezolvare şi a acestei probleme. Fizic, şoferul nostru nu se poate deplasa şi acolo. Banii pentru firma privată de transport vin de la Minister prin intermediul Inspectoratului şi mai sunt şi restanţe, ideea e că banii vin mai greu, dar trebuie găsită o soluţie” a spus Lucian Florea, directorul Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă”.

Florin Ignat, directorul Liceului „Dimitrie Cantemir” a fost mult mai tranşant: „Fiecare îşi face treaba lui. Nu cred că microbuzul de la liceu poate să facă ceea ce face microbuzul de la şcoala generală” şi chiar a răbufnit, la un moment dat: „Luaţi-l şi faceţi d-voastră ce vreţi cu el” s-a adresat Ignat primarului. Edilul şef al urbei a încercat să medieze această speţă. „Nu cred că, Consiliul Local va accepta să faceţi doar traseul d-voastră. Ar trebui să ne gândim să reorganizăm traseele microbuzelor şi trebuie să ne înţelegem de comun acord cum se efectuează plata transportatorilor privaţi.În momentul în care aţi fost învestiţi directori am avut o discuţie între 6 ochi şi am spus că transportul elevilor nu trebuie să aibă de suferit. Aveţi fiecare câte un microbuz şi împreună cu firma privată ne putem întâlni toţi patru pentru a rezolva această problemă” a precizat Corneliu Aroşoaie. Directorul Lucian Florea a spus că în aceste zile se poartă discuţii avansate pentru rezolvarea problemei transportului elevilor din Corneşti. 

Citiţi pe aceeaşi temă:
Elevii darabaneni au un nou microbuz scolar VIDEO
Se cauta sofer pentru microbuzul Grupului Scolar Darabani
Microbuzul Grupului Scolar Darabani este reparat, in sfarsit, la Bulai


Te-ar mai putea interesa si:  Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă”Liceul „Dimitrie Cantemir”Lucian FloreaFlorin Ignat
2:44 pm Sambata, 03 Noiembrie, 2012

5 Comentarii la “Arosoaie a incercat sa „impace” traseele microbuzelor care transporta elevii darabaneni”

 1. anonim spune:

  de copii de la teioasa s-a uitat .....!!!????vad ca nimeni nu a pus problema

 2. parinte spune:

  Pentru ce le trebuie microbuz la Cornesti? Nu este distanta asa de mare. Bine ar fi sa se infiinteze din nou scoala.

 3. ALT PARINTE spune:

  De copiii de la Teioasa raspunde liceuL din Darabani. Ei tre sa rezolve cazu.

 4. cornel spune:

  Problema microbuzelor şcolare a pornit de la neânţelegerile dintre Ignat şi Gheorghiu, în ce priveşte transportul elevilor de la Baranca. Dar stau şi mă -ntreb: de ce copiii de laTeioasa ce învaţă la liceu nu sunt aduşi cu busul liceului? ei nu -s tot ai noştri?

 5. Inv.Gh.Ilas-Brasov spune:

  Sunt de acord cu toate comentariile de mai sus.Trebuie sa primeze interesul copiilor si al parintilor,indiferent unde locuiesc.

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare