Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Elevii sinistrati dorm si a doua noapte la Liceul „Dimitrie Cantemir”. Infernul alb prelungeste mini-vacantaCei aproximativ 30 de elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” Darabani îşi vor petrece şi a doua noapte în şcoală, deoarece drumurile judeţene sunt în continuare blocate. Autorităţile locale susţin că elevilor sinistraţi li se asigură condiţii foarte bune. Şi vineri, 14 decembrie, sunt suspendate cursurile tuturor unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului Darabani.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a trimis astăzi adrese tuturor unităţilor de învăţământ, mai puţin şcolile din municipiile Botoşani şi Dorohoi, prin care a informat că nu se fac ore nici în ultima zi lucrătoare a săptămânii în curs, datorită vremii nefavorabile. În aceste condiţii, cei 30 de sinistraţi ai zăpezii din cadrul Liceului „Dimitrie Cantemir” vor dormi pentru a doua noapte consecutiv la şcoala unde studiază. „Elevii beneficiază de condiţii foarte bune: mâncare, căldură, tot ce au nevoie. Nu ştim când se vor putea întoarce la casele lor, deoarece în această seară se deblochează doar drumul naţional Darabani-Dorohoi. Până nu se va circula în siguranţă nu le dăm drumul copiilor de aici” a declarat pentru Darabaneni.ro, viceprimarul Relu Cricleviţ.


Te-ar mai putea interesa si:  Liceul „Dimitrie Cantemir”Relu Criclevitelevi sinistrati
9:21 pm Joi, 13 Decembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare