Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Andreea Pinzariu

Andreea Pînzariu, copilul minune al fotbalului dărăbănean FOTO & VIDEO

Marti, 01 Iunie, 2021

O cunoaștem de când era un ghemotoc blond care dribla băieții pe terenul de fotbal dintre blocurile din Darabani. Fetița subțirică cu chipul angelic este acum campioana României la fotbal feminin cu Universitatea Olimpia Cluj și omniprezentă la loturile naționale de juniori. Lansată în fotbalul mare de prof. Ovidiu Ștefănucă, Andreea Pînzariu va juca pentru calificarea în grupele Champions League, o competiție cu care fotbalul românesc nu s-a mai întâlnit de ...  continuare »

Fara comentarii »

DĂRĂBĂNENI DE SUCCES  Andreea Pînzariu face senzație la Olimpia Cluj VIDEO

Duminica, 29 Noiembrie, 2020

Universitatea Olimpia Cluj a obținut două victorii în această săptămână în Liga a 2-a, în ambele meciuri Andreea Pînzariu reușind să înscrie câte un gol. După 3 ani de zile la cea mai titrată echipă de fotbal feminin din România, adolescenta recunoaște că nu i-a fost ușor la început, dar: ”M-am acomodat repede pentru că Olimpia Cluj nu este doar un club profesionist, ci și o mare familie”. ”Așa aranjează Dumnezeu lucrurile. Pentru că face ceea ce ...  continuare »

Fara comentarii »

Dărăbăneancă convocată pentru a 3-a oară la naționala României FOTO&VIDEO

Duminica, 19 Ianuarie, 2020

Andreea Pînzariu se va pregăti în Turcia pentru Turul de Elită din Ungaria, unde naționala U’ 17 a României își dorește calificarea la Campionatul European de Tineret care va avea loc în perioada 9-22 mai în Suedia. Andreea Pînzariu a câștigat anul trecut Campionatul Național de Juniori U’ 15 și a fost goalgeterul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, pe care a și câștigat-o cu echipa Școlii Gimnaziale ”Iuliu Hațieganu” din Cluj. Ulterior eleva a ...  continuare »

Fara comentarii »

DĂRĂBĂNENII AU TALENT Fotbalistele Școlii ”Leon Dănăilă” sunt în primele patru pe țară VISUL CONTINUĂ

Vineri, 01 Iunie, 2018

Echipa Școlii ”Leon Dănăilă” s-a calificat în semifinalele Cupei Tymbark după ce a învins cu 6-2 (3 goluri Andreea Pînzariu și 3 goluri Alexandra Ceică) echipa de juniore a Aradului. ”Ne-am atins obiectivul, dar sperăm la o clasare cât mai sus. Rezultatele noastre de până acum sunt extraordinare” a declarat pentru Darabaneni.ro, prof. Ștefănucă. Echipa din Darabani întâlnește sâmbătă, în semifinale, echipa de fotbal feminin a Școlii Gimnazile ...  continuare »

Fara comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare