Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

BINE DE ŞTIUT! Pledoarie pentru o altfel de „şcoală”

 

      Într-o lume controlată excesiv de factorul economic şi politic, într-o societate în care, adesea, prostia şi incultura împing semenii la o existenţă ternă şi insipidă,fără orizont şi scopuri pozitiv definite , a te apleca spre actul de cultură , sau a fi parte activă a acesteia pare , la prima vedere, o pierdere de timp.

  Cu toate acestea , oamenii sunt sensibili,talentaţi şi, mai ales, dornici de a explora o altă lume,una emoţională, creativă şi specială, care să le permită dedublarea de cotidianul cenuşiu şi stresant.

Această lume este arta sub toate aspectele ei, este pictura,muzica , dansul sau meşteşugurile tradiţionale ,toate acestea reunite într-o singură instituţie cultural-educativă,respectiv, ŞCOALA POPULARĂ DE ARTE ŞI MESERII BOTOŞANI.

An de an această instituţie modelează talente şi oferă un cadru elevat şi profesionist de afirmare şi educaţie artistică a cursanţilor ,fie că sunt copii,tineri sau adulţi,elevi sau oameni de profesii diferite.

Iar dacă numeroasele participări ale acestora la o mulţime de festivaluri, gale,expoziţii,concursuri sau schimburi culturale naţionale ori internaţionale ,au intrat deja într-un firesc al efortului creator îndrumat de profesori bine pregătiţi şi dedicaţi profund acestei nobile activităţi,dacă spectacolele şi diplomele obţinute la diverse manifestări culturale sunt argumente palpabile ale desfăşurării unui efort conjugat de a valorifica talente şi dorinţe de trăire superioară a vieţii ,dacă toate acestea şi multe altele ,doar bănuite dar nespuse încă, v-au trezit interesul , dumneavoastră ,cititorilor ,atunci pledoaria  mea pentru o „altfel de şcoală” nu a fost în zadar.

   Pentru aceasta, şi nu numai, cred cu tărie că ARTA NU VA ÎNVINGE TOTDEAUNA PROSTIA ŞI RĂUTATEA UNORA DINTRE OAMENI, DAR VA ÎNVINGE ÎN MOD SIGUR…..TIMPUL! (Manager Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoşani, Liviu ANDRONIC) 

OFERTĂ EDUCAŢIONALĂ

ADMITERE 2010-2011 Şcoala Populară de Arte şi Meserii Botoşani Bulevardul Mihai Eminescu nr.50, telefon / fax 512589 (inscrierile se fac  până la data de 8 septembrie)

  CANTO Muzică uşoară     ( durata de şcolarizare)       - 3 ani            Muzică populară                                               - 3ani                                 Muzică clasică                                     - 3 ani

·       PIAN                                                                    - 5 ani

·       VIOARĂ                                                              - 5 ani

·       ACORDEON                                                        - 3 ani

·       CHITARĂ                                                            - 3 ani·       ORGĂ ELECTRONICĂ                                        - 3ani

·       INSTRUMENTE DE SUFLAT                               - 3 ani( trompetă , saxofon , clarinet )

·       DANS DE SOCIETATE                                        - 2 ani

·       PICTURĂ                                                           - 3 ani

·       GRAFICĂ                                                          - 3 ani

ÎN JUDEŢ:

·       CANTO MUZICĂ INSTRUMENTALĂ        -3 ani        Dorohoi

·       DANS POPULAR                                   -2 ani        Tudora

·        ARTĂ POPULARĂ Ţesut-cusut             -2 ani         Avrămeni

·       ARTĂ POPULARĂ Cioplit-lemn              -2 ani         Dîngeni

·       ARTĂ POPULARĂ Încondeiat ouă         -2 ani         Bucecea

Se poate înscrie orice cetăţean cu predispoziţii şi  înclinaţii artistice,  începând cu vârsta  de 7 ani, zilnic între orele 8.00-15.00 iar din  data de 30.08.2010   înscrierile se fac şi între orele 15.00-19.00

VERIFICAREA APTITUDINILOR va avea loc pe data de 08  şi / sau 09 septembrie anul curent , orele 900 – 1200 şi/sau 1500-1800 .

Informaţii suplimentare la secretariatul şcolii - telefon / fax 512589 sau                      0744146417.

Taxele şcolare pentru anul 2010-2011

Canto clasic  500 lei/an

Canto muzică uşoară  500 lei/an

Canto muzică populară 500 lei/an

Pian 500 lei/an

Vioară 500 lei/an

Chitară  500 lei/an

Acordeon 500 lei/an

Orgă 500 lei/an

Instrumente de suflat (trompetă,saxofon,clarinet) 500 lei/an

Dans de societate  450 lei/an

Pictură,grafică  450 lei/an

 Dans popular   450 lei/an  

 Taxa de înscriere la admitere 30  lei   

 Taxă de eliberare a diplomei de absolvire 50lei .                                                         

 (Material Publicitar)

 

 

                    

 

 

 4:45 pm Luni, 16 August, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare