Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Se caută manager pentru Spitalul Orășenesc Darabani

Astăzi s-a publicat în ziarul Monitorul de Botoșani anunțul de organizare a concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Orășenesc, din subordinea Consiliului Local Darabani. Data corectă de desfășurare a concursului este  20 septembrie(nu 20 august, cum eronat este publicat în cotidianul botoșănean). Fiecare pasează vina pentru această greșeală în ograda celuilalt, iar nouă ”ni se duce iar, vestea”. Președintele comisiei de concurs este Lucian Florea. S-a lucrat mult la regulamentul de organizare și desfășurare a concursului, iar secretarul Paulică Zahariea a predat Consiliului de Administrație al Spitalului, varianta rere...vizuită a regulamentului, care conține toate detaliile concursului. Termenul limită de depunere a dosarelor candidaților este 14 septembrie, iar persoana de contact este Haha Dimitru, președintele CA al Spitalului Orășenesc.
 Condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească viitorul manager al spitalului sunt vechimea în posturi, cu studii universitare de lungă durată și deținerea unei specializări sau atestat în managementul sanitar. Candidații vor susține în fața comisiei de concurs un proiect de management al spitalului. Eventualele contestații vor fi soluționate de către o comisie condusă de Relu Cricleviț. Viitorul manager al unității sanitare încheie un contract cu Consiliul Local Darabani, pe o perioadă de trei ani de zile, dar la finalul fiecărui an, se face o evaluare pe baza criteriilor de performanță stabilite de către Ministerul Sănătății.
Dorim o participare cât mai numeroasă la acest concurs”, ne-a declarat primarul Ghiorghi Burlacu. Se pare că, favorit pentru ocuparea fotoliului de manager al spitalului este Lucian Irimia, dar până la data desfășurării concursului se pot întâmpla multe.(L. B.)    

 7:17 pm Marti, 10 August, 2010

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare