Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

54 de persoane vaccinate în prima zi la centrul din Darabani ”Invit orice medic care dorește să dea o mână de ajutor” FOTO

Așa cum Darabaneni.ro v-a informat sâmbătă, ieri a sosit la Darabani prima tranșă de vaccinuri împotriva Covid-19. Este vorba de 90 de vaccinuri Pfeizer/BionTech, iar marți dimineață Direcția de Sănătate Publică Botoșani urmează să trimită în orașul de pe malul Prutului o nouă tranșă de vaccinuri.  

Prima persoană vaccinată luni dimineață la 8:20 a fost o pensionară de 74 de ani (foto sus) din Miorcani, comuna Rădăuți-Prut. Până la 12:00 au fost vaccinați 20 de oameni, iar la finalul primei zile de vaccinare (orele 20:00), 54 de persoane au primit vaccinul împotriva bolii care pune la grea încercare omenirea. În cele 15 minute de supraveghere postvaccinală, nu s-a înregistrat nicio reacție alergică. Au fost vaccinate la Darabani și persoane din Bucecea, Vorona, Dorohoi, Rădăuți-Prut sau municipiul Botoșani.

Dr. Adrian Mețler, coordonatorul centrului de vaccinare dărăbănean, a fost singurul medic prezent astăzi în cele 12 ore din programul de vaccinare. Acesta a fost ajutat de 5 asistente de medicină școlară și comunitare, și mâine va fi la fel. Dr. Mețler face un apel către colegii medici din zona orașului Darabani pentru a veni în ajutorul comunității locale prin prestarea de servicii medicale la centrul de vaccinare. ”Invit orice medic care dorește să dea o mână de ajutor. Eu i-am sunat pe toți. Toată lumea și-a dat inițial acordul, dar când i-am contactat ulterior nu a mai confirmat nimeni. Sper ca până miercuri se va reglementa această problemă” a spus dr. Adrian Mețler.Marți, 2 martie, sunt programate 60 de persoane la vaccinare în centrul de la Darabani. Vă reamintim că programările se fac pe platforma online programare.vaccinare-covid.gov.ro sau apelând numărul de telefon 021.414.44.25.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini realizate în ultimele două zile la centrul de vaccinare din Darabani
Te-ar mai putea interesa si:  centrul de vaccinare Darabani
9:02 pm Luni, 01 Martie, 2021

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare