Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ghiorghi Burlacu

Dărăbănenii şi-au condus pe ultimul drum fostul primar GALERIE FOTO

Joi, 11 Februarie, 2016

Tristeţe…ca la orice înmormântare. Poate mai trişti pentru că ne-am fi aşteptat să vedem mai mulţi dărăbăneni la acest eveniment nefericit. Au fost prezenţi consilieri locali mai puţini decât degetele de la o mână, prea puţini salariaţi ai Primăriei, nici urmă de primar sau viceprimar. De parlamentari nici nu mai vorbim. Nu era de tăiat nici o panglică în 11 februarie, anul acesta, la Darabani. În schimb au venit oameni în cârje şi mulţi pensionari de ...  continuare »

Fara comentarii »

FOTO IN MEMORIAM GHIORGHI BURLACU

Miercuri, 10 Februarie, 2016

Dacă doriţi să revedeţi câteva imagini din arhiva Darabaneni.ro cu Ghiorghi Burlacu, fostul primar al oraşului Darabani, OM înainte de toate. (Click pentru rularea fotografiilor)  continuare »

Fara comentarii »

Sute de mesaje de condoleanţe după dispariţia ex-primarului Burlacu„Când un munte de om cade, lasă un ocean de gol...”

Miercuri, 10 Februarie, 2016

Pe reţeaua de de socializare Facebook, inclusiv platforma online Darabaneni.ro, foarte mulţi tineri, oameni obişnuiţi dar şi personalităţi, inclusiv oamenii politici şi-au exprimat profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a lui Ghiorghi Burlacu, care ar fi împlinit în 27 februarie 63 de ani. „Când un munte de om cade, lasă un ocean de gol umplut de lecții de viață, amintiri și suflet. Drum lin spre lumina, nanu! Venim acasă toți” este unul dintre ...  continuare »

Fara comentarii »

Ghiorghi Burlacu, fostul primar al oraşului Darabani, a încetat din viaţă

Marti, 09 Februarie, 2016

Fostul edil şef al oraşului Darabani, Ghiorghi Burlacu, a fost găsit fără suflare în seara zilei de luni, 8.02.2016. Burlacu ar fi împlinit la finalul acestei luni 63 de ani. Să-i fie ţărâna uşoară! Veste foarte tristă pentru dărăbăneni…Primarul oraşului în perioada 2008-2012 s-a stins fulgerător. Fratele său Mihai Burlacu l-a găsit decedat, în seara zilei de 8 februarie, în jurul orelor 20:45. Fostul primar era cunoscut cu ...  continuare »

Fara comentarii »

ŞOC! Fostul primar al oraşului Darabani a încetat din viaţă

Luni, 08 Februarie, 2016

Fostul edil şef al oraşului Darabani, Ghiorghi Burlacu, a fost găsit fără suflare în seara zilei de luni, 8.02.2016, în locuinţa sa din Darabani. Burlacu ar fi împlinit la finalul acestei luni 63 de ani. Să-i fie ţărâna uşoară! Veste foarte tristă pentru dărăbăneni…Primarul oraşului în perioada 2008-2012 s-a stins fulgerător. Fratele său Mihai Burlacu l-a găsit fără suflare în seara zilei de 8 februarie. Fostul primar era cunoscut ...  continuare »

Fara comentarii »

Ce ne aduce 2016? Alegeri... VEZI principalii pretendenţi la fotoliul de primar şi primele lor DECLARAŢII

Luni, 28 Decembrie, 2015

Teroare în Europa, a curs sânge pe Sena, zeci de tineri au murit la Bucureşti, poate ca să trăim noi mai bine, alţii şi-au pierdut vederea după arsurile de la Colectiv ca să vedem noi mai clar. După tragedia de la Colectiv, era de prost gust să vorbim noi de politică, poate încă mai e, dar se pare că acolo e viitorul copiilor noştri, în pătratul acela unde vom pune ştampila. Pentru cei care încă mai speră în România. Darabaneni.ro a discutat cu principalii ...  continuare »

Fara comentarii »

EXCLUSIV Functionari din cadrul Primariei Darabani si edilul sef al urbei, audiati la Serviciul de Investigare a Fraudelor

Joi, 21 August, 2014

„Se strânge laţul”, vorba regretatului Traian Tomescu, şi la Primăria Darabani. În prima zi a săptămânii au fost audiaţi la Serviciul de Investigare a Fraudelor, primarul oraşului Corneliu Aroşoaie împreună cu contabila Rodica Ilaş, iar în ziua următoare a urmat Andrei Budianu, şeful Biroului achiziţii publice şi implementare proiecte-programe din cadrul Primăriei Darabani. Poliţiştii vorbesc de un prejudiciu de 9 miliarde de lei vechi la bugetul ...  continuare »

Fara comentarii »

Primarul Corneliu Arosoaie a votat. „Ca vor veni la guvernare cei care dorim noi, ca nu vor veni, speram ca populatia sa traiasca mult mai bineFOTO

Duminica, 25 Mai, 2014

„Prin schimbarea unor legi, sperăm să se orienteze mai mult către ţările care au intrat mai târziu în Comunitatea Europeană...Că vor veni la guvernare cei care dorim noi, că nu vor veni, sperăm ca populaţia să trăiască mult mai bine ca în prezent...Mai puţin mă interesează cine este şeful statului, dacă o iau din punct de vedere politic, cât mă interesează bunăstarea populaţiei. Nu vreau să fiu nici pesimist, nici prea optimist, dar cred că vom ...  continuare »

Fara comentarii »

SIMPOZION Basarabia, 200 de ani de lacrimi si durere, la Darabani FOTO & VIDEO

Duminica, 25 Noiembrie, 2012

Prof. Constantin Moroşanu, preşedintele Asociaţiei „Prietenii Basarabiei, Bucovinei şi Ţinutului Herţei”, a organizat la Restaurantul din centrul Darabaniului un simpozion pentru a comemora 200 de ani de la ocuparea abuzivă a Basarabiei de Imperiul ţarist. La acest eveniment au participat mult mai multe persoane din Ucraina şi Republica Moldova, dacât dărăbăneni, dar şi fostul primar al Botoşaniului, Cătălin Flutur, şi fosta şefă a Inspectoratului Şcolar ...  continuare »

8 Comentarii »

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare