Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Primarul Corneliu Arosoaie a votat. „Ca vor veni la guvernare cei care dorim noi, ca nu vor veni, speram ca populatia sa traiasca mult mai bineFOTOEdilul şef al urbei, Corneliu Aroşoaie, a sosit la Grădiniţa nr. 2 din Darabani la orele 10:15, când şi-a exprimat dreptul de vot pentru viitorii reprezentanţi ai României în Parlamentul European. Primarul dărăbănean speră ca formaţiunea politică pe care o reprezintă să obţină în jur de 35% din sufragii.

Primarul Aroşoaie l-a ratat la mustaţă pe predecesorul său Ghiorghi Burlacu care a trecut prin faţa Grădiniţei nr. 2 din localitate în jurul orelor 10:00, fostul primar afirmând că va reveni la urne împreună cu soţia.


Prin schimbarea unor legi, sperăm să se orienteze mai mult către ţările care au intrat mai târziu în Comunitatea Europeană...Că vor veni la guvernare cei care dorim noi, că nu vor veni, sperăm ca populaţia să trăiască mult mai bine ca în prezent...Mai puţin mă interesează cine este şeful statului, dacă o iau din punct de vedere politic, cât mă interesează bunăstarea populaţiei. Nu vreau să fiu nici pesimist, nici prea optimist, dar cred că vom obţine aproximativ 35-36%” a declarat în exclusivitate pentru Darabaneni.ro, Aroşoaie.Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieGhiorghi Burlacualegeri europarlamentare
11:44 am , 25 Mai, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare