Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un pahar din Cupa fericirii

Cupa Darabaneni.ro a debutat ca o provocare şi a devenit apoi o tradiţie, o obligaţie morală a publicaţiei noastre şi o speranţă pentru unii dărăbăneni. Este îngemănarea mingii de fotbal cu fericirea. Când o ai lângă tine dai cu şutul în ea, iar când se îndepărtează alergi după ea. Am trăit din nou la intensitate maximă fiecare fază, fiecare gol, fiecare fault. I-am spus şi lui Ovidiu Ştefănucă, minutele acelei finale au fost cele mai lungi din viaţa mea. Erau clipele până la fericirea jucătorilor şi momentul final în care am putut răsufla şi noi uşuraţi, când totul s-a terminat cu bine. Şi au fost momente de excepţie.

Această întrecere a pus în valoare nu numai calităţile fizice şi abilităţile tehnice ale unor jucători, a scos la iveală caracterul deosebit, dacă mai era nevoie, al multor persoane. Rămâne memorabilă faza în care „războinicii” Cupei Darabaneni.ro, Viitorul Corneşti, solicitau foarte vehemenţi un fault la Gabriel Hrimiuc, iar colegul lor de echipă a spus fair-play că nu a fost nimic. Dar mai presus de toate a fost intervenţia căpitanului Ion Gucianu la arbitrul Dinu Stoian, ca să nu-l elimine din finală pe adversarul său Dobrincu.Şi entuziasmul cu care îşi felicita Gucianu (foto jos) la final adversarii…Acest OM ar trebui clonat în Darabani! Ropotele aplauzelor celor de la Old Boys au acoperit plânsetul copilului care mă vedea sporadic seara la televizor. Au fost momente cu adevărat unice. Atmosfera creată a demonstrat că Darabaneni.ro este mai mult decât un site sau un ziar online, a devenit chiar o stare de spirit. Mulţumesc Darabaniului că mi-a acordat şansa să fac parte din această ECHIPĂ minunată.    


10:09 am Marti, 11 Octombrie, 2011

3 Comentarii la “Un pahar din Cupa fericirii”

 1. ionut guceanu spune:

  felicitari participantilor.sponsorilor.suporterilor .organizatorilor dintre care cel mai special Dr.Lucian Balauca...felicitari

 2. Alexandru spune:

  A fost o competitie extraordinară, în care entuziasmul, altruismul, competitivitatea, dorinţa acerbă de a învinge au fost la mare înălţime. Pentru o săptămână fotbalul a legat prietenii, a stins rivalităţi şi ne-a unit sub coroana sa de sport rege. Felicit echipa organizatoare şi pe participanţi pentru modul frumos şi plin de fair play în care s-au prezentat. Cupa Dărăbăneni.ro trebuie să devină o tradiţie.

 3. stef spune:

  am o parere de rau ca nu am putut participa la aceasta competie dar in schimb sunt fericit si in acelasi timp putin invidios pe cei care au participat...dupa cum scrie si in randurile de mai sus tin sa-i felicit pe toti care au participat dar in primul rand pe Domnul Doctor Balauca...felicitari

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare