Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Moartea Sanatatii
În 7 aprilie se sărbătoreşte Ziua Mondială a Sănătăţii. La mai puţin de o săptămână după ce Spitalul Orăşenesc Darabani a fost închis împreună cu alte 66 unităţi spitaliceşti din ţară. În aceeaşi perioadă  două persoane îşi pierd viaţa pentru că nu au primit ajutor de urgenţă în spitalele din localităţile lor, care tocmai fuseseră desfiinţate. În aceste condiţii, ce le-ar putea ura guvernanţii acestor oameni de Ziua Sănătăţii? Ce le pot spune ei familiilor care îşi îngropau morţii şi oamenilor care au rămas pe drumuri după ce şi-au pierdut serviciul? Că aceasta este adevărata reformă a sistemului sanitar românesc, în care rezistă cine poate? Aceşti oameni sigur nu au avut ce sărbători, eventual Moartea Sănătăţii. Nu le-a mai rămas decât să scrie pomelnice pentru morţi şi vii, pentru cine mai apucă. Am spus că sufletul nostru a murit odată cu spitalul? S-ar putea să mă fi înşelat. Pentru că ei vor fi tot timpul aici. Vor ierta, dar nu vor uita. Iar în momentul în care guvernanţii ne vor ura „Să fiţi sănătoşi!”, replica nu va fi o înjurătură, pentru că aici sunt dărăbănenii de caracter. Lumea aşteaptă sfintele Sărbători de Paşti, aşteaptă Învierea şi a unităţii spitaliceşti din localitate. În orice caz, atunci vor aprinde fiecare câte o lumânare. Pentru morţi sau pentru vii, rămâne de văzut.                                       (foto: medlive.hotnews.ro)  

10:19 am , 10 Aprilie, 2011

3 Comentarii la “Moartea Sanatatii”

 1. x spune:

  :(

 2. ada spune:

  Pacat de romani. Nu s-au trezit nici in al 12-lea ceas. Guvernantii ne ingroapa de vii si noi acceptam.

 3. stef spune:

  trist dar adevarat

 4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare