Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Macelar sau profesor?Discuţie între doi măcelari rămaşi singuri în prăvălie după plecarea unui bătrânel:

- Măi prietene, suntem colegi de atâta timp, furăm împreună şi la cântar şi la ambalaj şi la dat restul, mă rog, specific breslei noastre, dar în fiecare săptămână vine bătrânul ăsta ponosit şi-i dai un pachet de carne, aşa pe de-a moaca. De ce?

- Baaai, omul ăsta mi-a facut atât de mult bine, încât îi sunt îndatorat până la moarte.- Serios? Cum aşa?? Când???

- Când aveam 20 de ani şi eram student la Universitate, bătrânelul ăsta mi-a fost profesor. Şi dacă n-avea el grijă să mă pice la examene, cine ştie...ajungeam dracu' vreun amărât de profesor…(Cules de la Vasile Dascălu, Darabani; foto: Glumeo.ro)
 
4:26 pm Miercuri, 23 Noiembrie, 2011

2 Comentarii la “Macelar sau profesor?”

  1. dan spune:

    Super tare bancul,numai ca din pacate prezinta o realitate trista

  2. super mario bros spune:

    hehehehe...tare

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare