Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Rembrandt si Rolls Royce-ulCeauşescu cu Leana, în vizită la Kremlin. Băieţii vorbesc despre politică, fotbal etc ... Fetele de modă, shoping ...La un moment dat Raisa o întreabă pe Elena:
- Ehh ... Elena, soţul tău Nikalai ce cadou ţi-a făcut de ziua ta?
-Vai, Raisa dragă ... un Rolls Royce superb.
-Dar, cu câte uşi?
-Cu 6 uşi, dragă! ...Cu portavion înăuntru, bar, tot ce vrei!
-Dar soţul tău Mihail, ce cadou ţi-a făcut de ziua ta?
-Elenaaaa...mi-a făcut cadou un Rembrandt ...
-Excepţional, dragă!
-Da cu câte uşi, dragă?
-Heyyyyyyy...Elena? Tu, academician, doctor inginer, savant de recunoaştere internaţională... Să nu ştii că Rembrandt ăsta e un pictor celebru?? Elena fuge, trânteşte uşile nervoasă şi pleacă la reşedinţa destinată înalţilor oaspeţi. ...Înăuntru Ceauşescu băgat în şifonier până la brâu ...arunca hainele în mijlocul casei.


-Mă Nicule !!! Mă Nicule!!!
-Lasă-mă fă-n pace !!
-Mă Nicule !!! Mă Nicule!!!
-Ce vrei fă? Lasă-mă-n pace !!
-Mă Nicule, mă !!! Ce nu mi-ai zis că Rembrandt ăsta e un pictor celebru că uite m-am făcut de râs la Raisa aia!!!
 La care Ceauşescu nervos:
-Auzi fă, ce mie de Raisa îmi arde şi de Rembrand-ul tău ... Nu vezi că m-a invitat mâine ăsta la Lacul Lebedelor şi eu nu îmi găsesc slipii!? (cules de la Gabi Ciuraru, Darabani; foto: telegraph.co.uk)
5:51 pm Vineri, 02 Septembrie, 2011

5 Comentarii la “Rembrandt si Rolls Royce-ul”

 1. daniel spune:

  E faina poza. Inca mai sunt masini din astea care merg.

 2. adytzu spune:

  chiar mai sunt masini din astea?

 3. analfabet spune:

  La singular "slip", la plural SLIPURI și nu slipi. Ia dict...

 4. dinutza spune:

  =))=))=))

 5. spune:

  taaaaaaareeeeeee!!!

 6. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


  Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare