Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

A venit în sfârşit asfaltul şi la Corneşti! FOTO

În prima zi a săptămânii, asfaltarea celor 1,1 km de străzi din Corneşti a fost finalizată, urmând să mai fie terminate trotuarele. În acest caz, primarul Liviu Hrimiuc este mulţumit de calitatea lucrărilor.

După ce, la un moment dat, dărăbănenii din Corneşti îşi pierduseră orice speranță, iată că se întâmplă şi  minuni. La începutul acestei săptămâni firma Tehnic Asist a turnat și ultimul strat de covor bituminos, astfel că o parte din locuitorii acestui cartier vor uita ce înseamnă praful. 

Noi străzi propuse pentru asfaltare. VEZI care sunt cele 9 norocoase „Iar trec în opoziţie”

„Este o lucrare de calitate, a durat foarte mult deoarece constructorul s-a lovit de probleme care nu au fost prevăzute de proiectant. Celelalte străzi asfaltate în ultima perioadă nu știu cum le voi curăța la iarnă pentru că atât asfaltul cât și lucrările sunt de slabă calitate. În acest caz însă, Tehnic Asist a făcut o treabă bună”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Liviu Hrimiuc, primarul orașului Darabani.Covorul asfaltic cuprinde 300 de m pe strada Ştefan Luchian, de la intersecţia cu strada Trandafirilor, şi 800 de m pe strada Şcolii până la intersecţia cu strada Al. I. Cuza (Şcoala Corneşti). Valoarea totală a proiectului este de 1,4 milioane de lei, fără TVA.

Click pe fotografie pentru a viziona mai multe imagini


VEZI CUM ARĂTA ACEST DRUM ACUM JUMĂTATE DE AN:
NU VĂ SPERIAŢI, SE ASFALTEAZĂ!

 Te-ar mai putea interesa si:  asfaltare Cornestiasfaltare Darabani
12:42 pm Miercuri, 07 Septembrie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare