Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Noi străzi propuse pentru asfaltare. VEZI care sunt cele 9 norocoase „Iar trec în opoziţie”Consiliul Local Darabani a adoptat în ultima şedinţă extraordinară etapa a II-a a modernizării străzilor din Darabani. Astfel, vor fi asfaltate 8 străzi din Darabani şi cea care duce la Mănăstirea Eşanca. De asemenea, aleşii locali au votat şi modernizarea staţiei de tratare a apei, aducţiune şi distribuţie reţele apă în Bajura. Luni, primarul Liviu Hrimiuc era prezent la Bucureşti în vederea obţinerii finanţării acestor proiecte.

Valoare totală a proiectului de asfaltare este de 13.974.420 lei, bani de la Ministerul Dezvoltării prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală cu cofinanţare de la bugetul local. Vor fi asfaltate străzile Şcolii şi A.I. Cuza din Corneşti; Iasomiei şi Crinilor din Teioasa; N. Iorga, Dreptăţii şi Libertăţii din cartierul Suseni plus cea până la Mănăstirea Eşanca. „Da’ Mihail Kogălniceanu n-aţi pus-o? Iar trec în opoziţie” a afirmat Dan Tîrniceru-Ifrim, consilierul independent care locuieşte pe str. M. Kogălniceanu, el completând: „Bănuiesc că această asfaltare nu se va face ca cealaltă, în viteză, care avea în devizul de lucrări trecut 20 de cm de balastru şi 15 cm de piatră spartă, la care nu am văzut sub asfalt aceşti cm şi bănuiesc că nu se vor lua comision cavouri ca în alte proiecte” Valoarea proiectului de modernizare a staţiei de tratare a apei, aducţiune şi distribuţie a apei în Bajura este de 5.686.570 lei, viceprimarul Alin Gîrbaci menţionând că Primăria va contribui cu 268.000 lei, doar în cazul în care va fi aprobată finanţarea proiectului de către Guvern. „Rog pe viitor să vă gândiţi la aducţiune de apă şi pe Corneşti, şi nu numai” a spus Galia Hrimiuc, o reacţie pe care nu am fi înregistrat-o, cel mai probabil, în mandatul primarului Aroşoaie. Când Darabaneni.ro scria că s-ar impune reţea de canalizare şi apă în Corneşti şi Bajura, sub asfalt, am fost criticaţi atât de membrii de partid, dar şi de unii funcţionari ai Primăriei. „Ăsta-i proiect guvernamental sau european?” a întrebat Petrică Bărănceanu, reamintindu-ne unde ne situăm şi că mai e mult de lucru.

Tîrniceru a adus aminte de o sumă de 400 milioane alocată pentru apă în Bajura. „Probabil că de asta bajurenii m-au sancţionat doar cu 8 voturi, pentru că s-au temut să nu le tulbur apa aia de 400 de milioane trasă de Aroşoaie”. „Noi vorbim pentru viitor, domnul doar se leagă de trecut” a menţionat Galia Hrimiuc. De ce? Până acum nu aveam viitor?
Te-ar mai putea interesa si:  Consiliul Local DarabaniGalia HrimiucLiviu HrimiucCL Darabani
12:15 am Sambata, 16 Iulie, 2016

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare