Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Noi şefi pentru fotbalul botoşănean. VEZI noua structură de conducere a AJFReprezentanţii cluburilor de fotbal din judeţul Botoşani s-au întâlnit astăzi, 30.11.2014, la Restaurantul Botoşani, pentru a alege noua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), din care nu face parte nici unul dintre dărăbănenii care au candidat, respectiv Mihai Plugaru şi Teodor Gucianu.

Noul preşedinte al fotbalului botoşănean este Bogdan Zanfirescu, care a primit 27 de voturi, Daniel Şchiopu clasându-se pe locul doi, cu 13 dintre sufragii, în timp ce 2 voturi au fost anulate. „Sunt fericit, dar conştient că este o muncă destul de dificilă. Vor fi multe lucruri de schimbat. Bucuria este reţinută pentru că trebuie să muncim şi să arătăm că putem schimba ceva” a spus Bogdan Zanfirescu, după ce a fost ales preşedintele AJF Botoşani. Din partea CS Sănătatea Darabani a participat la alegeri directorul sportiv al clubului, Constantin Gheorghiţă.

Pentru funcţia de vicepreşedinte, lupta a fost mult mai strânsă, pe primele 3 locuri în preferinţele reprezentanţilor cluburilor, clasându-se Gabriel Tănasă (25 voturi), Ilie Andrici (19 voturi) şi Cristian Noroc (17 voturi). Mihai Plugaru şi Doru Gucianu au obţinut doar 3, respectiv 8 voturi. Astfel, Bogdan Zanfirescu va fi secondat de vicepreşedinţii Gabriel Tănasă şi Ilie Andrici. Noul şef al arbitrilor va fi Ciprian Iovu, în timp ce Mihai Calistru va îndeplini funcţia de secretar executiv, Zanfirescu invocând faptul că fostul preşedinte AJF „ştie toate lucrurile”. În final, Mihai Plugaru a lăsat să se înţeleagă că se va revanşa peste patru ani.Citiţi şi: Doi darabaneni vor sa fie vicepresedinti ai AJF Botosani „Talentul castiga meciuri, dar munca de echipa si inteligenta castiga campionate”
Te-ar mai putea interesa si:  Ilie AndriciBogdan ZanfirescuDaniel Schiopu
4:26 pm , 30 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare