Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Doi darabaneni vor sa fie vicepresedinti ai AJF Botosani „Talentul castiga meciuri, dar munca de echipa si inteligenta castiga campionate”Mihai Plugaru, care a fost în ultimii ani delegat şi director sportiv al echipei de fotbal a oraşului Darabani, şi Doru Gucianu, care antrenează pe AS 2000 Bucecea, şi-au depus candidaturile pentru conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF), în speţă pentru cele două posturi de vicepreşedinte.  

Plugaru a jucat fotbal peste 16 ani, evoluând pe postul de portar şi la divizionara C, Metalul Rădăuţi. El este antrenor cu licenţă C UEFA şi cel care a propus, în septembrie 2004, Consiliului Local Darabani, înfiinţarea CS Darabani, care s-a transformat anul acesta în CS Sănătatea Darabani. Inspectorul Serviciului de Protecţie Civilă din cadrul Primăriei Darabani afirmă că s-a înscris pentru postul de vicepreşedinte al forului fotbalului botoşănean „din nevoia de a apăra interesele tuturor cluburilor, dar mai ales a celor din Nord, care tot timpul au fost  lăsate la voia întâmplării”. Doru Gucianu (foto dreapta) a jucat patru ani la divizionara B, Bucovina Rădăuţi, şi la alte echipe din divizia C. El antrenează de mai mulţi ani AS Bucecea şi face parte din structura de conducere a AJF Botoşani, fiind reprezentantul cluburilor de Liga a IV-a.

Mihai Plugaru consideră că atuurile sale sunt corectitudinea, ambiţia, echidistanţa şi transparenţa. „Îmi doresc alături de mine oameni tineri. Cei care vor veni alături de mine în Comitetul Executiv trebuie să ştie că nu banii vor fi primordiali, ci munca” a spus Plugaru, care a încheiat programul de candidat depus la AJF cu citatul legendarului Michael Jordan: „Talentul castigă meciuri, dar munca de echipă şi inteligenţa câştigă campionate”.Filip vrea cu orice preţ să ajungă preşedinte. Nu trebuie să ai prea multă şcoală ca să conduci fotbalul botoşănean?Dorim un fotbal mai curat, dar mizeria pare că nu se mai termină în fotbalul de judeţ botoşănean. Programate iniţial pentru data de 30 noiembrie, alegerile ar putea fi amânate pentru că Petrică Filip, managerul Luceafărului Mihai Eminescu, ţine morţiş să ajungă preşedinte al AJF, după ce dosarul său a fost respins deoarece nu este absolvent de studii superioare. El a strâns semnături de la cluburile din judeţ pentru a schimba statutul în cadrul unei Adunări Generale Extraordinare, care ar urma să fie convocată săptămâna viitoare. Ca la noi, la nimeni. La prima vedere, Bogdan Zanfirescu, în prezent şeful arbitrilor botoşăneni, pare cel mai îndreptăţit să ocupe scaunul deţinut de către Mihai Calistru de peste două decenii.Actualii candidaţi pentru funcţia de preşedinte al AJF:
Bogdan Zanfirescu
Constantin Boacă
Ioan Brânzei
Ioan Sălăvăstru
Actualii candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte al AJF Botoşani:
Mihai Plugaru
Doru Gucianu
Răzvan Zetu
Gabriel Tănasă
Cristian Noroc
Cristian Frumuz
Ilie Andrici
Petru FilipTe-ar mai putea interesa si:  Mihai PlugaruDoru GucianuMihai CalistruAJF BotoşaniBogdan ZanfirescuPetrica FilipMichael JordanIoan BranzeiIoan Salavastru
12:00 am Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare