Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Carla Dascălu, locul I la Concursul internaţional de interpretare muzicală „Emanuel Elenescu”

După ce i-a încântat pe dărăbăneni în cadrul spectacolelor organizate la nivel local, micuţa Carla Dascălu a obţinut în acest week-end locul I la prestigiosul Concurs internaţional de interpretare muzicală „Emanuel Elenescu”, organizat la Piatra Neamţ în perioada 27-29 noiembrie.

Carla Dascălu a urcat vineri pe scena Sălii „Sergiu Celibidache” din cadrul Facultăţii de Muzică, interpretând partea întâi a Concertului în sol major de Antonio Vivaldi şi Fantezia nr. IV op. 86 a compozitorului francez Charles Dancla. Interpretarea la vioară a micuţei dărăbănence a impresionat juriul concursului, care i-a acordat, în final, locul I. La acest regal muzical au participat peste 300 de concurenţi din România şi Republica Moldova.„Ne-am dorit mult un premiu la acest concurs de anvergură, dar rezultatul obţinut a întrecut orice aşteptari” ne-a mărturisit radiind de fericire, tatăl interpretei, prof. de muzică Mirel Dascălu. Carla este elevă în clasa pregătitoare la Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” din Darabani, studiază muzica de doi ani, pregătindu-se o oră pe săptămână la Liceul de Artă „Ştefan Luchian” din Botoşani cu profesoara Georgeta Doiniţa Şobachi, iar în restul timpului cântă sub îndrumarea tatălui său, Mirel Dascălu. 

Citiţi şi: EMOŢII la recitalul de pian al lui Bogdan Vaida de la Darabani VIDEO

Te-ar mai putea interesa si:  Carla DascaluMireal DascaluConcurs internaţional de interpretare muzicală „EmPiatra NeamtAntonio VivaldiCharles Dancla
2:36 pm , 30 Noiembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Credeți că după alegerile de anul acesta, dărăbănenii vor trăi mai bine?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare