Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PELERINAJ al darabanenilor in ajunul zilei de Florii
Zeci de dărăbăneni au participat sâmbătă la o procesiune religioasă, în ajunul sărbătorii Floriilor, pentru a vesti intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Grupul de credincioşi a fost condus de soborul de preoţi Constantin Pînzariu şi Dumitru Avîrvarei. Ei au plecat cu icoane în mâini şi ramuri de salcie de la Biserica Sfântul Nicolae şi au făcut un prim popas la Monumentul Eroilor, din apropierea Primăriei Darabani. Aici, preoţii au oficiat o slujbă de pomenire în memoria eroilor dărăbăneni. Ulterior, credincioşii s-au îndreptat spre Biserica Sf. Constantin şi Elena unde s-a ţinut slujba de seară. „Sărbătoarea Floriilor reprezintă unul dintre marile praznice împărăteşti care anunţă sosirea Paştilor. Acest pelerinaj, la care am luat parte astăzi, este o tradiţie creştinească care a lipsit doar în timpul regimului comunist”, ne-a declarat preot protopop Constantin Pînzariu.  


11:06 pm Sambata, 16 Aprilie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare