Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Micii pompieri si pietoni darabaneni la Botosani FOTO & VIDEO
La mijlocul acestei săptămâni, s-a disputat la Botoşani faza judeţeană a seriei de concursuri pentru preşcolari „Micii pompieri”, respectiv „Micii pietoni”. Miercuri, începând cu ora 9:00, a avut loc la Grădiniţa nr. 19 din municipiul Botoşani întrecerea micuţilor pompieri, concurs organizat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani. La startul competiţiei s-au aliniat 23 de echipaje, dintre care patru din zona oraşului Darabani, reprezentând Grădiniţele nr. 2 şi 6 din localitate, plus echipajele din Conceşti şi Păltiniş. Copiii prezenţi la această întrecere a preşcolarilor au fost îndrumaţi de către educatoarele Viorica Culică, Ioana Lucaci, Anca Pribeagu şi Maria Tomacu. După parcurgerea probelor teoretice şi practice, fiecare echipaj din zona oraşului Darabani a fost recompensat cu menţiune.

Joi, a fost rândul micilor pietoni să-şi etaleze cunoştinţele de circulaţie rutieră, la Grădiniţa nr. 21 din Botoşani. Concursul la care au participat 19 echipaje din tot judeţul s-a desfăşurat în baza unui protocol de colaborare între Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani şi Serviciul Poliţiei Rutiere. Reprezentanţii oraşului Darabani la acestă competiţie au fost un grup de trei fetiţe de la Grădiniţa nr. 2 din localitate. După proba teoretică, unde micuţii au rezolvat o fişă de concurs,a urmat proba practică unde micii pietoni au desenat răspunsul la o ghicitoare. La a treia  probă, cea  artistică, copiii au prezentat sceneta pe teme de circulaţie, „Puişor şi semafor”. La finalul concursului, echipajul dărăbănean a fost recompensat cu menţiunea I. „Am fost la un pas de locul III. Fetiţele nu au avut emoţii, iar costumaţia lor a fost cea mai apreciată din concurs”, ne-a declarat Viorica Culică, educatoarea micilor pietoni dărăbăneni. Vineri, în cadru festiv, au fost premiaţi la Grădiniţa nr. 2 din localitate reprezentanţii instituţiei de învăţământ la întrecerile preşcolarilor. 


 VIDEO
10:43 pm Vineri, 15 Aprilie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare