Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

PA! „Toamna in gradinita mea” GALERIE FOTO


Preşcolarii Grădiniţei nr.2 din localitate şi-au luat la revedere la finele săptămânii de la „Toamna în grădiniţa mea”. Acţiunea care a devenit deja o tradiţie a unităţii de învăţământ s-a desfăşurat în cadrul „Zilelor porţilor deschise”- 24 şi 25 noiembrie. Alături de părinţii copiilor, au participat cele două grupe pregătitoare împreună cu grupa mare şi mijlocie, coordonate de către educatorii Doiniţa Cute, Florica Strahotin, Violeta Zelinsche şi Zîna Andronic. Cei mici au fost implicaţi în diverse jocuri şi activităţi practice şi distractive cu rol în verificarea şi consolidarea cunoştinţelor despre anotimpul toamnei.

Părinţii au contribuit şi ei cu produse din cămara anotimpului roditor precum must, zacuscă, tocană, gemuri, prăjituri şi fructe, spre deliciul copiilor. „Pentru copiii Grădiniţei nr.2 magia toamnei este încă prezentă. Încărcată de daruri, zîna a venit pentru ultima oară în acest an, amintindu-le şi părinţilor de munca depusă pentru adunatul roadelor în cămară, a mustului dulce şi fructelor parfumate din livezi”, ne-a relatat foarte poetic educatoarea Doiniţa Cute. Copiii au petrecut toamna cu cântece, versuri, distracţie şi voie bună în aplauzele părinţilor mândri de odraslele lor. A rămas mai puţin de o lună de zile până la mult aşteptata sosire a Moşului!Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto9:47 pm Sambata, 26 Noiembrie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare