Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Consiliul Local Darabani participă cu 4032 lei la „Reabilitarea bazată pe comunitate”Aleşii locali dărăbăneni au votat în unanimitate un proiect de hotărâre mai călduros, binevenit în preajma Sărbătorilor de iarnă, şi anume cofinanţarea proiectului „Reabilitare bazată pe comunitate”, iniţiat de Fundaţia Star of Hope România.

Autorităţile locale au dat curs cererii înaintate de Fudaţia Star of Hope Primăriei din localitate în vederea acordării unui sprijin financiar pentru trei familii din Darabani ai căror copii beneficiază de recuperare în centrul de consiliere şi sprijin de la Dorohoi. Valoarea cofinanţării pentru anul 2015 este de 4032 lei. „Este vorba de cele trei familii pentru care d-voastră şi anul trecut aţi aprobat o sumă de bani pentru a putea ca acele persoane care au anumite deficienţe, să fie integrate în societate. Copiii lunar sunt duşi pe cheltuiala Consiliului Local la Dorohoi unde participă la diferite activităţi în special în ce priveşte dezvoltarea gândirii” a precizat Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului Darabani.Raportul de specialitate al proiectului de hotărâre a fost întocmit de Rodica Stoian, şefa Serviciului de Asistenţă Socială şi Dorica Boz, şefa Serviciului Buget Finanţe din cadrul Primăriei Darabani, iar textul hotărârii le-a fost comunicat aleşilor locali de către arhitectul şef al oraşului, ing. Gelu Dragotă. Consilierii locali au votat în unanimitate proiectul de hotărâre.

Citiţi pe aceeaşi temă:
3 familii din Darabani ajutate prin „Reabilitare bazată pe comunitate”


Te-ar mai putea interesa si:  Consiliul Local DarabaniRodica StoianFundaţia „Star of Hope”Dorica Boz
5:03 pm , 14 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare