Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Copiii de la Clubul Bushido Darabani au prins gustul medaliilor  FOTO & VIDEO9 copii de la Clubul Bushido Darabani au participat week-endul trecut la „Cupa Kaminari”, organizată la Piatra Neamţ de clubul de karate tradiţional cu acelaşi nume. Micii karateka dărăbăneni s-au întors acasă cu cinci medalii, ceea ce dovedeşte că talentul lor şi perseverenţa antrenorilor, dau rezultate neaşteptate pentru urbea de pe malul Prutului.

La această competiţie au participat 12 cluburi din judeţele Botoşani, Neamţ, Iaşi, Vaslui, Bacău, Galaţi şi Vrancea cu aproximativ 300 de sportivi, printre care şi membrii filialei din Darabani a Clubului Bushido, respectiv Alexandru Horodincu, Alexia Avasiloaie, Andreea Pînzariu, Roxana Bordianu, Ioan Ghiorghiu, Ştefan Cărăuşu, Robert Zaharia, Iasmina Bechian şi Victor Luchian, ultimii doi din Miorcani. Andreea Pînzariu şi Roxana Bordianu s-au clasat pe locul I şi au obţinut medalia de aur la kumite, Bordianu pulsând cu o medalie de bronz şi la kata, iar Iasmina Bechian şi Ştefan Cărăuşu s-au clasat pe a doua şi a treia treaptă a podiumului la kumite, obţinând medaliile de argint, respectiv bronz.„Având în vedere că unii dintre aceşti copii au mai puţin de un an de zile de când practică artele marţiale, s-au descurcat foarte bine” a declarat pentru Darabaneni.ro, antrenorul lor, Ovidiu Andrei. „Sperăm să aibă bunăvoinţă, atât ei cât şi părinţii, ca să continuie antrenamentele. Nu ştiu câţi antrenori merg peste 70 de km până la Darabani, nu a primat partea financiară ci promovarea karate-ului, dar se vede că în această zonă există potenţial. Sunt copii care în doi ani de zile vor ajunge campioni. Toţi sunt talentaţi, dar Andreea Pînzariu şi Iasmina Bechian parcă sunt făcute pentru aşa ceva. Alexia Avasiloaie a lipsit o perioadă, nu a dat nici examen pentru centură, dar a revenit de 2-3 luni” a mai precizat sensei Andrei.VEZI şi: Karateka din Darabani, medaliată cu bronz la Campionatul European FOTOPărinţii radiază de fericire. „Nu a luat nimeni în calcul aceste rezultate, având în vedere calibrul adversarilor pe care i-au avut copiii din Darabani. Este meritul antrenorilor. Pentru noi, părinţii, este un lucru mare că în Darabani copiii noştri au posibilitatea să practice acest sport. Nu ştiu dacă vom reuşi noi să-l ţinem pe acest om (n.r.-Ovidiu Andrei) care vine în aceste condiţii la Darabani. Nu ştiu dacă mai rămâne cu ceva bani după ce plăteşte sala şi drumul. Merită toată aprecierea noastră” ne-a spus Cristian Pînzariu, tatăl tinerei karateka, Andreea Pînzariu.

 Avem şi o campioană naţională la karate! VEZI despre cine este vorbaCheltuielile legate de transport şi masă ale sportivilor botoşăneni au fost asigurate de sensei Constantin Poleac, considerat pionerul karate-ului botoşănean. În prezent, filiala din Darabani a Clubului Bushido numără 18 membri, elevi ai Liceului „Dimitrie Cantemir” şi Şcolii Gimnaziale „Leon Dănăilă” din Darabani, plus Şcoala Miorcani. Cea mai prestigioasă performanţă a clubului care funcţionează în Darabani din 16 ianuarie a.c. este cea a Andreei Bordianu, care în luna aprilie a obţinut două medalii de bronz la Campionatul Mondial de Karate Shotokan din Kosovo.

Citiţi şi: Dărăbăneancă dublă medaliată la Campionatul Mondial de Karate GALERIE FOTO & VIDEO
Te-ar mai putea interesa si:  karateCS Bushido BotosaniOvidiu AndreiAndreea BordianuBushido DarabaniTeodora Andreea PinzariuClubul BushidoCristian PinzariuRoxana Bordianu
12:28 am Miercuri, 17 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare