Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Două dărăbănence i-au venit de hac lui Florin Ţurcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a fost condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare ca urmare a procesului intentat de două persoane legate de oraşul Darabani, Cristina Bahrin şi Aurelia Aroşoaie. Curtea de Apel Suceava a rejudecat cauza în care Ţurcanu a fost judecat pentru fals intelectual şi uz de fals.

Cristina Bahrin, de profesie economist, este verişoara fostului parlamentar dărăbănean Liviu Câmpanu, cel care a condus organizaţia judeţeană a PNL înaintea lui Florin Ţurcanu. Aurelia Aroşoaie, soţia consilierului judeţean Mihai Aroşoaie, a lucrat aproximativ două decenii la laboratorul spitalului din Darabani, fiind unul dintre cei mai buni biochimişti pe care i-a avut unitatea sanitară dărăbăneană. Ajuns şef al liberalilor, Ţurcanu le-a debarcat din PNL pe cele două dărăbănence, care erau considerate apropiate ale lui Câmpanu. Bahrin şi Aroşoaie, care şi-au pierdut în 2009 funcţiile de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, respectiv cea de consilier judeţean, au făcut plângere penală, iar Ţurcanu a fost trimis în judecată în 2011 fiind acuzat că a folosit acte false pentru a le exclude din partid pe Cristina Bahrin şi Aurelia Aroşoaie.Constactată telefonic de Darabaneni.ro, Aurelia Aroşoaie nu s-a declarat interesată de soarta lui Ţurcanu, care, în urma recentei decizii a judecătorilor Curţii de Apel Suceava, este aproape de a pune puct carierei sale politice. „Nu comentez nimic. Nu mă interesează domnul Florin Țurcanu, nu mă interesează cariera politică a domnului Florin Țurcanu” a spus Aroşoaie. Astfel, „Împăratul” ar putea fi detronat din funcţia de preşedinte al CJ, şi nu s-ar mai încadra nici în statutul noului PNL, unde este în  prezent co-preşedinte.
Te-ar mai putea interesa si:  Florin ŢurcanuLiviu CampanuCurtea de Apel SuceavaCristina BahrinAurelia Arosoaiefals intelectual
9:42 pm Vineri, 12 Decembrie, 2014

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare