Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cadou de Craciun in valoare de 2500 $ pentru Biblioteca OraseneascaCu câteva zile înainte de Crăciun, Biblioteca Orăşenească Darabani a primit un cadou pe care Darabaneni.ro l-a anticipat la începutul lunii decembrie. Este vorba despre proiectul „Ideile noastre contează!” care a fost desemnat câştigător al Concursului de Participare Comunitară organizat de IREX România. Juriul a acordat două voturi din trei pentru proiectul conceput de bibliotecarul Ionel David împreună cu profesoara Grupului Şcolar Darabani, Lăcrămioara Pilipăuţanu. Finanţarea pentru acest proiect în valoare de 2500 $ urmează să fie acordată în luna ianuarie a anului 2012.

„Ideile noastre contează!” este destinat  tinerilor din oraşul Darabani care prin nucleul format în cadrul Grupului Şcolar intenţionează să editeze şi să distribuie revista şcolară „Ani de liceu”. Cu aceşti bani Biblioteca Orăşenească urmează să achiziţioneze un aparat foto DSLR, un sistem audio, o imprimantă laser color şi alte echipamente de birotică. „Nu este o performanţă extraordinară, dar este un lucru bun pentru oraşul Darabani în contextul economic actual. Sunt mulţumit că joi, 22.12.2012, am primit şi mobilierul pentru Sala de lectură a bibliotecii” a declarat pentru Darabaneni.ro bibliotecarul Ionel David.Ştiri asemănătoare:
Biblioteca Oraseneasca in pole position pentru un nou proiect
COMENTARIUL SAPTAMANII Mai avem nevoie de Biblioteca?
„BIBLIONET-Lumea in biblioteca ta” ONLINE la Darabani
6:05 pm , 25 Decembrie, 2011

1 Comentarii la “Cadou de Craciun in valoare de 2500 $ pentru Biblioteca Oraseneasca”

  1. C.C. spune:

    FELICITARI!!! si la mai multe proiecte! un pas cat de mic,conteaza mult.

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare