Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ATOR Darabani, intalnire inainte de inceperea anului scolarMembrii Asociației Tinerilor Ortodocși Români din cadrul Protopopiatului Darabani s-au reunit la începutul săptămânii trecute la Biserica Sf. Împărați Constantin și Elena din localitate, în uvertura noului an şcolar. „A fost subliniată din nou importanța rugăciunii în viața tinerilor și la începutul  diferitelor activități, îndemnându-i pe elevi ca la începutul orelor la școală și la finalul lor să se facă căte o rugăciune înaintea lui Dumnezeu” a spus preotul Lucian Plugaru, coordonatorul ATOR Darabani. De asemenea, s-a stabilit ca tinerii din cadrul asociaţiei creştin-ortodoxe să se întâlnească o dată pe săptămână la una din cele două Biserici din Darabani, săptămânal tinerii urmând să dezbată o temă şi să vizioneze filme cu caracter religios. „Nădăjduim ca aceste întâlniri să aducă mult folos duhovnicesc tinerilor participanți” a conchis preotul Plugaru.     


1:15 pm Marti, 18 Septembrie, 2012

1 Comentarii la “ATOR Darabani, intalnire inainte de inceperea anului scolar”

  1. Spectator spune:

    Vrem sa vedem si noi ce se intampla la cupa darabaneni.ro si poze . Va rugam sa faceti articole de la meciurile de aseara

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare