Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Cupa Darabaneni.ro a demarat in tromba GALERIE FOTO


Competiţia de fotbal în sală organizată de ziarul online Darabaneni.ro în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani şi Şcoala Generală “Leon Dănăilă” Darabani a luat startul în prima zi a acestei săptămâni. Meciul inaugural a fost reprezentat de întâlnirea dintre campionii de anul trecut, Meduzele şi Stadionu’ lui Sebastian Ştefănică, care a marcat singurul gol al echipei sale. Stîncă şi Vieru cu câte o „dublă” au tranşat meciul. Echipa lui Cătălin Cucuruzac, FC Păltiniş, a învins categoric Al Qaeda cu 10-3, Tatarcan punctând de patru ori şi Balan reuşind hattrick-ul, iar Popovici a marcat o „dublă” pentru Al Qaeda. Al Nasr nu a avut pic de respect pentru Titanii, pe care i-au întrecut cu 8-2, Costel Dobrincu fiind goalgeterul celor de la Al Nasr, cu patru reuşite.

Ultima partidă a zilei a fost şi cel mai dramatic meci. „Spartanii” de la Viitorul Corneşti s-au luptat cu Lush Team şi i-au învins categoric, cu 8-1, chiar dacă au jucat la un moment dat cu doi oameni mai puţin. „Taifunul” Florea şi Ilcu nu s-au putut abţine nici de data aceasta şi s-au ales cu cartonaşe roşii, iar Perju a realizat „tripla” pentru Viitorul Corneşti. Golul de onoare pentru Lush Team a fost marcat de Andrei Nenişcă. La primele partide ale zilei a asistat şi Corneliu Aroşoaie, primarul oraşului, care a urmărit meciurile alături de Vasile Floria, preşedintele CS Darabani. De asemenea, Lucian Florea, directorul Şcolii Generale „Leon Dănăilă”, nu a lipsit de la Cupa Darabaneni.ro. Meciurile au fost transmise în direct de TV Darmir, cameraman fiind Cornel Bejinariu.

Meduzele-Stadionu 4-1
Ad. Stîncă('4, '18); I. Vieru('19, '38)/S. Ştefănică('3)
FC Păltiniş-Al Qaeda 10-3
B. Tatarcan('7, '15, '27, '29); T. Ceică('7); E. Balan('13, '18, '35); C. Răileanu('39); F. Cibotaru('28)/V. Popovici('5, '33); A. Neleapcă('20)
Al Nasr-Titanii 8-2
C. Dobrincu('4, '19, '31, '38); C. Grigoraş('30); A. Bejinariu('16); R. Axinte('5), M. Sîrbu('11)/C. Axinte('17); A. Palamariu('38)
Lush Team-Viitorul Corneşti 1-8
A. Nenişcă('19)/C. Andronache('33);I. Florea('8); C. Cimpoi('7); A. Ilcu('12, '20); A. Perju('25, '26, '35)

Sponsorii competiţiei: Primăria DARABANI, DD Suporter PUB, II TÎRNICERU, Casa ANDREI şi Cabinetul de Avocatură “HRIMIUC PETRICĂ”.

Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto


4:11 pm Marti, 18 Septembrie, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Viitorul Darabani a câștigat Cupa României din regiunea Nord-Est, dar marele învingător este delegatul echipei, Costel Nechifor, care, surprinzător, și-a făcut apariția la meci, direct de la București. Acesta a stat pe banca dărăbănenilor o bună parte din prima repriză a meciului

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare