Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un dărăbănean aleargă pentru Nord la Maratonul Internaţional de la Paris FOTOÎn prima zi de Paști, dărăbăneanul Alex Teioșanu aleargă la Maratonul Internațional de la Paris pentru a strânge fondurile necesare continuării lucrărilor de amenajare a Casei Enescu de la Mihăileni și a Muzeului Nordului de la Darabani.

Maratonul Parisului este una dintre cele mai importante curse de maraton ale lumii. Sute de mii de alergători se înscriu anual la acest maraton, dar înscrierile sunt confirmate abia după o tragere la sorți, pentru că locurile sunt limitate la 54.000. Unul dintre cei 54.000 de alergători din 2015 este dărăbăneanul Alex Teioșanu, fondator al Asociației Nord și organizator al festivalului Zilele Nordului. Alex este campion național la tenis de câmp, categoria amatori, și are la activ câteva curse de maraton și semi-maraton.Acțiunea este, de fapt, doar prima parte a campaniei „100 pentru Nord”, organizată anual în cadrul festivalului Zilele Nordului. În acest an campania își propune să mobilizeze 100 de donatori pentru un obiectiv total de 3.000 de euro. După Maratonul de la Paris, Maratonul Internațional al Clujului și Swimathonul de la Iași sunt alte evenimente la care Nordul este reprezentat de sportivi care concurează în scopul strângerii de fonduri.

„Doritorii sunt invitați să doneze sume modice pentru fiecare kilometru din cei 42,195 alergați de Alex la Paris, iar fondurile vor fi direcționate către cele două obiective de patrimoniu vizate de campanie. Donațiile se pot face pe site-ul www.zilele nordului.ro, unde primii donatori și-au înregistrat deja intențiile de a se alătura campaniei” anunţă membrii Asociaţiei Nord în cadrul unui comunicat de presă.

„Anul trecut am reușit să strângem peste 1.000 de euro din donații, pe lângă o serie de materiale de construcții care ne-au fost necesare pentru amenajarea celor două obiective de patrimoniu: Muzeul Nordului și Poiana celor Patru Stejari. Astăzi ambele au intrat în circuitul turistic local. Conform estimărilor colecționarului Dumitru Haha, custodele Muzeului, Muzeul Nordului a reușit să atragă aproape 2.000 de vizitatori în primele 7 luni de la înființare. Poiana Stejarilor e acum un părculeț surprinzător, pe care câteva perechi de tineri căsătoriți l-au folosit deja ca spațiu pentru sesiunile de foto tradiționale cu ocazia nunții, în timp ce vestea amenajării ei a ajuns în mai toată presa națională. Suntem mândri de reacția dărăbănenilor la inițiativele noastre, așa că am decis să continuăm în acest an cu o campanie și mai ambițioasă, care să implice și mai multă lume”, a declarat Ștefan Teișanu, președintele Asociației Nord.

Aflaţi mai multe informaţii pe: www.zilelenordului.roCitiţi şi: Un dărăbănean este numarul 1 în tenisul amator din Romania „Tenisul e parte din viaţa mea” FOTOTe-ar mai putea interesa si:  Stefan TeisanuAsociatia NordZilele NorduluiAlexandru TeiosanuMaratonul Parisului
7:41 pm Sambata, 11 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

SĂRBĂTORI FERICITE! (Click pe imagine pentru a viziona fotografiile integrale realizate de MD Studio Art)

Sondaj
Credeți că dărăbănenii vor trăi mai bine cu Mihai-Alin Gîrbaci la conducerea Primăriei Darabani?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare