Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

ŞCOALA ALTFEL la Poliţia de Frontieră GALERIE FOTO

Activitatea poliţiştilor de frontieră din judeţul Botoşani a constituit şi în acest an un punct de atracţie pentru elevii şi profesorii din judeţ, inclusiv pentru cei de la unităţile de învăţământ de pe raza oraşului Darabani, implicaţi în programul naţional „Şcoala Altfel”.

În primele trei zile ale săptămânii, 200 elevi din zona de responsabilitate a Poliţiei de Frontieră Darabani au aflat mai multe despre activitatea poliţiştilor de frontieră de la poliţişti din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani. Marţi şi joi, 110 elevi din Darabani şi Viişoara, însoţiţi de cadrele didactice, au vizitat sediul Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi Prut precum şi PTF Rădăuţi Prut, iar miercuri 120 de copii de la Şcoala nr. 12 Botoşani însoţiţi de cadrele didactice au vizitat sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani.

În total, în această săptămână, poliţiştii de frontieră din judeţul Botoşani au primit vizita a peste 430 de şcolari în cadrul programului naţional „Să ştii mai multe, să fii mai bun”. Poliţiştii de frontieră le-au explicat copiilor ce fac ei zi de zi, cum previn infracţionalitatea transfrontalieră, precum şi cum se munceşte într-un punct de trecere a frontierei de stat. Micuţii au fost fericiţi să vadă aparatele de termoviziune, să urce alături de poliţiştii de frontieră în autospecialele de intervenţie, însă momentele de maximă atracţie au fost demonstraţiile făcute de câinii de serviciu din dotarea Poliţiei de Frontieră şi prezentarea aparaturii din dotarea compartimentului Criminalistică.
La sfârşitul acţiunii micuţii au fost serviţi cu prăjituri şi suc.

Click pe prima fotografie pentru a viziona mai multe imagini
Te-ar mai putea interesa si:  SPF Rădăuţi PrutSPF Darabanipolitisti de frontieraPTF Radauti PrutScoala altfel
5:35 pm Sambata, 11 Aprilie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare