Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Slujba de sfintire la Horodistea oficiata de P.S. Calinic Botosaneanul cu ocazia centenarului Sf. Ioan Iacob Hozevitul FOTOÎn 23 iulie se împlinesc 100 de ani de când a văzut lumina zilei la Crăiniceni (Horodiştea) Sf. Ioan Iacob Hozevitul. Cu această ocazie, creştin-ortodocşii din Păltiniş vor participa duminică, 21 iulie 2013, la o slujbă de sfinţire a Casei sociale şi troiţei construită cu această ocazie lângă Biserica „Sf. Treime” din Horodiştea. La acest eveniment va participa şi P.S. Calinic Botoşăneanul.
 
Avem bucuria să-l avem în mijlocul nostru pe P.S. Calinic Botoşăneanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor. Cu această ocazie aşteptăm pelerini de pretutindeni, să vină să cinstească pe Sf. Ioan Iacob Hozevitul împreună cu noi”  a anunţat prin intermediul publicaţiei Darabaneni.ro, pr. Ioan Şuşu. Preotul paroh din localitate a precizat că enoriaşii împreună cu fiii satului sunt cei care au contribuit la construcţia Casei sociale, iar primarul comunei, Costel Romanescu, a ridicat troiţa în proporţie de 90 %. „Troiţa nu este făcută din banii Primăriei, ci este rezultatul contribuţiei personale a primarului Romanescu. Avem în comună 7 biserici. Nu există biserică să nu fi fost ajutată de d-l primar” a spus laudativ la adresa edilului şef al comunei, pr. Şuşu. „Am fost invitat şi voi participa la acest eveniment în calitate de primar al comunei, restul este realizarea Bisericii” a declarat pentru Darabaneni.ro, Costel Romanescu. (foto: Marian Costel Ciocoiu)Citiţi şi:
Ioan Iacob Hozevitul, Sfântul contemporan din zona Darabanilor GALERIE FOTO

Te-ar mai putea interesa si:  Costel RomanescuSf. Ioan Iacob Hozevitulpr. Ioan SusuPS Calinic Botosaneanul
5:10 pm Joi, 18 Iulie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

PS: Revenim curând cu un reportaj emoționant realizat în Nord.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare