Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Masuri speciale ale politistilor rutieri pentru meciul de fotbal FC Botosani-CFR ClujCu ocazia meciului de fotbal dintre CS Botoşani şi CFR Cluj, care va avea loc în ziua de 21 iulie 2013, începând cu orele 17:00, în Botoşani, pe Stadionul Municipal, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea accidentelor în perimetrul stadionului.POLIŢIŞTII RUTIERI SOLICITĂ CONDUCĂTORILOR DE AUTOVEHICULE:


* să evite să circule, pe cât posibil, în perimetrul adiacent stadionului, în special pe Calea Naţională şi Bulevardul Mihai Eminescu, pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze pentru mijloacele de transport în comun;
 
* să oprească ori să staţioneze doar în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă;

* să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate;* să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul, pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere;

* să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

* să se prezinte la punctele de acces pe stadion cu cel puţin două ore mai devreme faţă de începerea meciului de fotbal (accesul fiind permis începând cu ora 15.00), pentru a evita aglomerările.

Poliţiştii rutieri vă mulţumesc pentru înţelegere şi vă informează că problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 0231.507.012.


Te-ar mai putea interesa si:  FC BotosaniCFR Clujpolitistii rutieri
12:45 pm Vineri, 19 Iulie, 2013

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copiii refugiaților ucraineni le-au oferit amintiri de neuitat celor care i-au găzduit la Păltiniș. De asemenea, părinții lor au lăsat un mesaj de mulțumire locuitorilor din cea mai nordică localitate din țară. Click pe fotomontaj pentru a viziona fotografiile separat

 

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare