Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FAZA ZILEI Dan Tîrniceru-Ifrim „pe sticlă”: „Da, recunosc că sunt un  prost…”Într-o „criză de sinceritate” la TeleM, consilierul independent dărăbănean Dan Tîrniceru-Ifrim a spus că este un prost pentru că duce în spate o afacere prin care dă de muncă la câţiva dărăbăneni şi îşi achită dările la stat. Alesul dărăbănean a fost făcut „prost” de către unii funcţionari ai Primăriei Darabani, despre care Tîrniceru nu a avut întodeauna cuvinte de laudă.

„Când intru în Primărie, chiar sunt foarte mulţi funcţionari din Primăria oraşului Darabani, ceea ce am auzit eu cu urechile mele: <<Iar a venit prostalanul acesta la noi în Primărie. Da, recunosc că sunt prost pentru că dau de lucru la câţiva muncitori şi sunt un prost pentru că plătesc taxele şi impozitele la statul român aşa, mai greu, mai uşor, în funcţie de cum merge societatea, cum merge business-ul. Ei au perfectă dreptate că sunt un prost, dar nu din alt punct de vedere” a spus Tîrniceru în cadrul emisiunii Dialog Deschis de la postul de televiziune TeleM.În prezent, întreprinderea individuală administrată de alesul local are 4 salariaţi, dintre care unul cu jumătate de normă, dar consilierul independent a declarat că până pe 15 octombrie va mai angaja doi dărăbăneni. „Eu sunt implicat şi în politică şi în afaceri. Dacă mă întind mai mult în politică, neglijez afacerea mea, aşa cum este: bună, rea, târâş-grăbiş cum merge, trebuie să am grijă de ea, ca să-mi pot întreţine familia, şi acei muncitori pe care-i am, trebuie să fiu sincer faţă de ei” a mai afirmat consilierul local dărăbănean, care s-a autocaracterizat ca fiind „un rău necesar în cadrul Consiliului Local Darabani, un rău constructiv”. 

Citiţi şi: Tîrniceru a anunţat la TeleM praznic la un an de zile după ce a fost propus persoana non-grata


Te-ar mai putea interesa si:  Primăria DarabaniDan Tîrniceru IfrimdarabaneniTeleM
12:07 am Vineri, 02 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare