Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Preşedintele dărăbănean al CAS Botoşani, revocat din funcţie în săptămâna nunţii saleConform zicalei „Ca să ajungi în paradis, trebuie să treci prin infern”, dărăbăneanul Costel Lupaşcu a fost destituit din funcţie chiar în săptămâna în  care preşedintele CAS Botoşani îşi va uni destinele cu Oana Neica. De altfel, toţi directorii Caselor Județene de Asigurări de Sănătate din țară au primit în această dimineață, 30 septembrie, un ordin de revocare din funcție.

Aceste schimbări vin în urma modificării a peste 50% din indicatorii de performanță care au stat la baza contractelor de management ale şefilor CAS. După publicarea acestui ordin în Monitorul Oficial, preşedinţii CAS vor fi numiti şefi interimari, urmând ca ulterior să se organizeze concursuri pentru aceste funcţii. Costel Lupaşcu a anunţat că va participa la concursul pentru postul de preşedinte al CAS Botoşani. În prezent, dărăbăneanul este în concediu, deoarece duminică va avea loc nunta sa, urmând să fie cununat de Anca şi Tonino Boldea, eveniment la care vor participa peste 350 de invitaţi printre care s-ar putea afla chiar preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Vasile Ciurchea.


Te-ar mai putea interesa si:  Costel LupascuOana Neicadirectorul CAS Botosanipresedintele CAS BotosaniTonino BoldeaAnca Boldea
12:33 am Joi, 01 Octombrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare