Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Tîrniceru a anunţat la TeleM praznic la un an de zile după ce a fost propus persoana non-grata


 
Miercuri, 30 septembrie, consilierul independent Dan Tîrniceru-Ifrim a fost invitatul emisiunii Dialog Deschis de la postul de televiziune TeleM. Alesul dărăbănean a povestit episodul petrecut acum un an de zile în şedinţa de Consiliu Local (CL), când l-a enervat la culme pe primarul Corneliu Aroşoaie, edilul şef al urbei venind atunci cu propunerea ca Tîrniceru să fie desemnat persoana non-grata în oraşul Darabani. Consilierul local a spus că va face un praznic cu această ocazie.

Dan Tîrniceru-Ifrim a fost prezentat de moderatorul Răzvan Sauciuc ca „un om care se luptă cu un partid, cu un sistem, care a spus NU de multe ori la proiectele primarului Corneliu Aroşoaie, un om care a spus NU la anumite propuneri primite, care a spus NU la anumite ameninţări venite din partea unor lideri politici”. Consilierul a spus că, indiferent de circumstanţe, va pleca independent din Primăria Darabani, şi a prezis un viitor sumbru oraşului unde „economia va muri încet, dar sigur”. Tîrniceru a povestit ce a păţit într-o şedinţă de CL când i-a spus primarului ca banii alocaţi de la Guvern să fie folosiţi exclusiv pentru balastare. „În data de 26 septembrie 2014, într-o şedinţă ordinară a CL, când a primit d-l primar nişte bani de la Guvern pentru balastare, era vorba de 2,5 miliarde, eu atunci i-am spus în şedinţă: D-le primar, sper ca această sumă să fie folosită în balastarea străzilor din oraşul Darabani, nicidecum în campania electorală, la care el a reacţionat foarte prompt: „Se ridică un neica-nimeni şi-mi cere mie socoteală ce să fac cu banii ăştia şi propun ca d-l Tîrniceru (nici nu a spus d-l), şi propun ca Tîrniceru să fie persoana non-grata. Având în vedere că este un an de zile de când el (n.r.-primarul Corneliu Aroşoaie) şi-a dorit şi încă nu a reuşit să mă facă persoana non-grata, eu m-am gândit să-i fac un praznic de un an de zile” a spus alesul dărăbănean.„Darabaniul e localitatea unde-ntoarnă uliul cu frâna de mână”

Moderatorul emisiunii a cerut lămuriri în ce priveşte statutul de persoană non-grata în acest caz. „Cred că să fiu afară din oraş. Având în vedere că, cu afacerea m-a dat deja în afara oraşului, cu ce poate să mă mai dea? Doar să-mi mute casa” a replicat Tîrniceru. În realitate, primarul Aroşoaie a folosit apelativul „domn consilier” când a tunat şi a fulgerat în timpul şedinţei respective, iar faptul că depozitul de butelii al firmei administrate de Tîrniceru se află în afara oraşului, în speţă în Oborul oraşului, face parte din sfera normalităţii. Consilierul a mai oferit şi o caracterizare foarte „plastică” a oraşului său natal: „Darabaniul e localitatea unde-ntoarnă uliul cu frâna de mână”. Tîrniceru a fost felicitat după emisiune de mai mulţi dărăbăneni care au urmărit prestaţia „pe sticlă” a alesului local. 

Citiţi şi: PREMIERĂ LA DARABANI Primarul a propus ca un consilier local să devină persoana non-grata „Tâmpenii şi idioţenii la pătrat”

Revenim cu detalii din cadrul emisiunii difuzate de TeleM
Te-ar mai putea interesa si:  Corneliu AroşoaieDan Tîrniceru IfrimConsiliul Local DarabaniTeleMCL Darabanipersoana non
10:00 pm Miercuri, 30 Septembrie, 2015

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare