Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un dărăbănean în conducerea Statului Major General al Armatei Române!

Un dărăbănean este, la 40 de ani, şeful Secţiei financiar-contabile a Statului Major General din cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Colonel, licenţiat în economie, doctor in Ştiinţe Militare, decorat şi distins cu însemne militare de prim rang, Colonelul (Fin.) dr. Cristinel Nelu Livadariu s-a născut la 14 iunie 1970 în Darabani. Publicaţia online stiri.botosani.ro l-a declarat ieri pe Nelu Livadariu, Botoşăneanul zilei!

În anul 1991 a absolvit Şcoala Militară de Intendenţă si Finanţe "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, specialitatea - ofiţeri financiari (1991). A urmat apoi, în 1999, Academia de Studii Economice Bucureşti - Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, fiind licenţiat în economie.

În perioada 1991-1994 a activat ca ofiţer cu activitatea financiară - şef compartiment financiar-contabil la Şcoala Militară de Muzică "Iacob Mureşianu", pentru ca în următori trei ani să îndeplinească atribuţiile funcţiei de ofiţer 2 cu activitatea financiară în Biroul financiar la Comandamentul Transmisiunilor Informaticii şi Electronicii.

De 13 ani activează în cadrul Statului Major General, la început îndeplinind funcţia de ofiţer 2 cu activitatea financiară in Secţia Financiar-Contabilă a Statului Major General.

În anul 2000 este numit şef al Biroului Decontări si Operaţiuni Valutare, până în anul 2002, cand este numit în funcţia de şef al Serviciului Financiar-Contabil al Statului Major General. În anul 2008, a fost înaintat la gradul de colonel.De-a lungul carierei, şi-a completat pregătirea urmând mai multe cursuri: Academia de Înalte Studii Militare - Colegiul de Comandă şi Stat Major - curs postuniversitar de perfecţionare în conducerea activităţii economico-financiare (2002-2003); curs - managementul riscurilor şi control intern - organizat de Ministerul Economiei şi Finanţelor (2007).

În 2009 i s-a acordat titlul ştiinţific de Doctor în domeniul Ştiinte Militare, titlul tezei de doctorat fiind "Managementul activitatii economico-financiare in organizaţia militară".

Pentru rezultatele obţinute în activitatea profesională, dărăbăneanului Cristinel Livadariu i s-au conferit Ordinul Naţional "Serviciul Credincios" în Grad de Cavaler (2004), Semnul onorific "În Serviciul Armatei" pentru 15 ani de activitate (2006), Emblema de Onoare a Armatei României (25 octombrie 2007), Emblema de Onoare a Statului Major General (12 noiembrie 2009), Ordinul Virtutea Militară în grad de Cavaler, cu însemn pentru militari (decembrie 2010)

Un dărăbănean care şi-a închinat viaţa studiului, un om care, militar fiind, şi-a dovedit profesionalismul într-un domeniu în care a decis să facă performanţă. Studiul si perseverenţa au făcut ca unui tânăr din târgul Darabanilor să îi fie încredinţată o secţie a Statului Major General din MAN.

La 40 de ani, Cristinel Livadariu devine o emblemă a generaţiei care, formată la limita dintre comunism şi postcomunism, alege să trăiască şi să performeze în România natală.

Sursa: http://www.stiri.botosani.ro/
  11:07 pm Miercuri, 26 Ianuarie, 2011

1 Comentarii la “Un dărăbănean în conducerea Statului Major General al Armatei Române! ”

  1. poclid mihai spune:

    un om de milioaneun om cu o ambitie extraordinaraimi amintesc de el cind eram copiiiii placea foarte mult cartea si.....a ajuns unde a vrut pe culmi inalte .Pentru cine nu la cunoscut imi pare rau dar este un om de la care ai ce invata cu multe sfaturi bune.iidoresc mult succes in viata

  2. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare