Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Dărăbăneni premiaţi la „Seara Voluntarilor Botoşăneni”

 Centrul Europe Direct şi Asociaţia B-Right Media au lansat oficial la Botoşani „Anul European al Voluntariatului”. Prima manifestare organizată cu acest prilej a fost „Seara Voluntarilor Botoşăneni”, care a avut loc ieri în sala mare a  Teatrului Mihai Eminescu. Acest eveniment şi-a propus să le ofere recunoaştere tuturor persoanelor care s-au pus în slujba concetăţenilor, fără a fi neapărat recompensaţi financiar pentru atitudinea lor. Mai multe ONG-uri din judeţ şi-au premiat voluntarii din toate domeniile de activitate. Organizatorii Radu Căjvăneanu şi Sergiu Bălăşcău au înmânat diplome tuturor celor care şi-au pus în valoare benevol talentul şi experienţa în slujba oamenilor. De la această manifestare nu au putut lipsi dărăbănenii. Romeo Şodrîngă şi Iulian Tărniceru au primit certificate de apreciere(foto sus) în cadrul galei voluntarilor.

Cei doi dărăbăneni(foto dreapta) sunt componenţi ai Serviciului de Voluntari pentru Situaţii de Urgenţă Darabani, echipă care a obţinut locul II la faza interjudeţeană a Concursului Profesional pentru Situaţii de Urgenţă, eveniment relatat în luna iulie în exclusivitate de Darabaneni.ro. „Populaţia din zona oraşului Darabani a fost întotdeauna educată în adevăratul spirit al voluntariatului. Romeo Şodrîgă şi Iulian Tărniceru nu fac excepţie de la această regulă. Această recunoaştere a venit firesc, ca rezultat al muncii lor de ani de zile. Le mulţumesc tuturor, încă o dată”, ne-a declarat Gheorghe Sîsîiac, şeful SVSU Darabani. Înmânarea propriu-zisă a diplomelor a avut loc în cadrul unui spectacol care a a cuprins mai multe momente artistice oferite de elevii instituţiilor de învăţământ din Botoşani. „A fost un spectacol foarte reuşit. Sunt mândru că fac parte din această echipă”, ne-a spus Romeo Şodrîngă.
5:41 pm Joi, 27 Ianuarie, 2011

3 Comentarii la “Dărăbăneni premiaţi la „Seara Voluntarilor Botoşăneni””

  1. ionut guceanu spune:

  2. DANIEL spune:

    Citind acest articol imi amintesc cu placere de Romeo-colegul dar si prietenul din copilarie,plin de viata si energie.Salutare Romi!

  3. matei sergiu spune:

    bravo unchiului meu Iulian

  4. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare