Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

CIRC la Cupa Liceelor. Bucecea acuzata de non-combat VIDEO



Sâmbătă, 24 martie, s-a disputat la Dorohoi faza locală a Cupei Liceelor la fotbal. Au participat echipele: „Regina Maria”, „Grigore Ghica” şi Seminarul Teologic din Dorohoi, „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni, „Anastasie Başotă” Pomârla, Grup Şcolar Industrial Bucecea şi Grup Şcolar Darabani.
În urma tragerii la sorţi, s-au stabilit două grupe:
Grupa 1                                                                            Grupa 2
G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni                          G.Ş. „Regina Maria” Dorohoi
Grup Şcolar Industrial Bucecea                                  G.Ş. „Anastasie Başotă” Pomârla
Grup Şcolar Darabani                                                   C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi
Seminarul Teologic Dorohoi   
Deşi la începutul competiţiei s-a stabilit că echipele clasate pe primul loc din fiecare grupă vor juca „finala”, iar câştigătoarea va merge la faza judeţeană, în final primele clasate din fiecare grupă s-au calificat mai departe.
Rezultate Grupa 2
G.Ş. „Regina Maria” Dorohoi - C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi    10-1
G.Ş. „Anastasie Başotă” Pomârla - G.Ş. „Regina Maria” Dorohoi    1-4
C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi - G.Ş. „Anastasie Başotă” Pomârla    6-4
Clasament Grupa 2
1.    G.Ş. „Regina Maria” Dorohoi - 6p
2.    C.N. „Grigore Ghica” Dorohoi – 3p
3.    G.Ş. „Anastasie Başotă” Pomârla – 0p

În Grupa 1 situaţia a fost mult mai tensionată. În primul meci, Grup Şcolar Industrial Bucecea s-a impus în faţa Seminarului Teologic Dorohoi cu 3-1. În a doua partidă s-au întâlnit aspirantele la primul loc: G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni şi Grup Şcolar Darabani. Meciul a fost unul foarte disputat, iar goalkeeperul Iulian Grigoraş a păstrat intactă poarta dărăbănenilor, şi partida s-a încheiat cu un scor alb (0-0). Seminarul Teologic Dorohoi şi G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni au oferit un meci spectaculos, cu răsturnări de scor. După ce „seminariştii” au condus cu 2-0, la pauză a fost 2-1, iar în final, cei din Şendriceni au revenit şi s-au impus cu 4-3.

Poate cel mai frumos meci al grupei a fost cel dintre Grup Şcolar Industrial Bucecea şi Grup Şcolar Darabani. După ce în urmă cu 2 săptămâni dărăbănenii se impuneau cu 3-0 la Cupa Coca-Cola, cei din Bucecea au început mai bine, şi au deschis scorul, iar la pauză a fost egalitate: 1-1. În debutul celui de-al doilea mitan, tot cei din Bucecea au marcat pentru 2-1. Însă golul de generic al lui Bogdan Tănasă i-a descătuşat pe dărăbăneni care s-au impus tot la o diferenţă de 3 goluri: 6-3. (Au marcat Eşanu 3, Tanasă, Grumezescu şi Stîncă). Întâlnirea dintre dărăbăneni şi „seminarişti” a fost o partidă fără istoric, Grup Şcolar Darabani - Seminarul Teologic Dorohoi 10 – 2 (goluri: Stîncă 4, Caba B 2, Tanasă 2 şi 2 autogoluri).





Bucecea a stat „capră”, după o bere?

Ultimul meci al grupei s-a disputat între G.Ş. „Alexandru Vlahuţă” Şendriceni şi Grup Şcolar Industrial Bucecea. Cei de la Vlahuţă aveau nevoie de o victorie  la peste 10 goluri diferenţă pentru a merge mai departe şi şi-au îndeplinit obiectivul „cu brio”. <<Ca şi acum 2 săptămâni la Cupa Coca-Cola, cei de la Bucecea „s-au dat la o parte”, dar acum într-un mod barbar, neruşinat, ce nu are legătură cu sportul, cu fair-play-ul sau cu calitatea de elev>> ne-a spus unul dintre cadrele didactice prezente la meci. La pauza meciului au fost discuţii aprinse şi a fost informat inspectorul de specialitate în legătură cu „spiritul competiţional” al celor de la Bucecea. În repriza a doua, cei din Bucecea „şi-au apărat şansele” ceva mai bine, încasând doar două goluri. Deşi arbitrii nu au putut face dovada scorului, a fost consemnat în final 14-0 pentru cei din Şendriceni, care au mers mai departe datorită golaverajului.

Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva. Portarul celor de la Bucecea fugea din poartă şi şi-au dat chiar şi un autogol. Şi-au bătut joc de munca noastră” a spus jucătorul Adrian Stîncă. După meci, profesorul-antrenor al elevilor de la Bucecea ar fi argumentat că înaintea ultimei partide, elevii săi ar fi consumat „câte o bere” şi de aceea prestaţia lor ar fi lăsat de dorit. „Ne întrebăm cum este posibil ca la o competiţie sportivă şi mai ales o competiţie şcolară, să aduci argumente de acest fel?” a precizat un profesor de sport. Din discuţiile elevilor, cei din Bucecea au afirmat că înaintea ultimului meci, directorul Grupului Şcolar Bucecea le-ar fi cerut să „trântească” meciul, pentru a nu merge Darabaniul mai departe.

Nu ştim de ce şi la alte competiţii cei de la Bucecea au avut un statut preferenţial. Deşi au fost eliminaţi la etapa pe centru de localităţi la disciplina handbal-licee fete- ei au fost prezenţi şi la etapa judeţeană, iar pentru acest lucru noi am protestat. Mai mult decât atât, şi etapa pe centru de localităţi la fotbal licee a fost stabilită iniţial la Dorohoi, dar ne-am trezit sunaţi să ne prezentăm la Bucecea, lucru pentru care ne-am opus. Credem că opoziţia noastră la aceste schimbări ciudate a dus la acest comportament nepermis, în sport, mai ales în şcoli şi cu elevii” a spus profesorul de sport Mihai Rusu.

A fost urât pentru elevi, din punct de vedere moral” a precizat şi prof. Chirica Puşcaşu, antrenorul echipei din Darabani. „Voi formula o plângere oficială inspectorului şcolar general de la IŞJ Botoşani privind atitudinea sportivă şi imorală a celor din Bucecea. Au stricat o competiţie sportivă în care ar fi trebuit promovate fairplay-ul şi spiritul competiţional. Sper ca celor din Bucecea să le fie interzisă participarea la competiţiile sportive în anul şcolar următor” a declarat pentru Darabaneni.ro prof. Alin Prisăcariu, directorul Grupului Şcolar Darabani.

VIDEO



9:41 am , 25 Martie, 2012

8 Comentarii la “CIRC la Cupa Liceelor. Bucecea acuzata de non-combat VIDEO”

  1. Cineva spune:

    Bravo we caba...:))))

  2. iulian spune:

    ce sa intampalt in ultimul meci intre bucecea si Şendriceni este a fost demn de un circ nu pot sa cred ca jucatorii de la bucecea au facut asa ceva sunt niste elevi ratati in viata niste mascarici,gunoaie RESPECT pt nedbai iosif cel care totsui a jucat un pic mai serios cand a fost introdus pe teren dar datorita faptului ca nu s-a dat la o parte a fost inlocuit imediat in rest toti jucatori impreuna cu antrenorul lor niste clovni RUSINE BUCECEA rusine pt tot ce au facut niste oameni lipsiti de caracter sper sa se rezolve ceva dupa acest incident asemeanea echipe nu au ce cauta intr-o competitie de fotbal trebuie sa fie suspendati macar 2-3 ani si antrenorul de la bucecea sa primeasca si el o sactiune ceava felicitari baietilor de la GSD pe rezultatele obtinute

  3. Adrian Stinca spune:

    Respect Iosif Netbay.. a jucat cel mai serios, dar l-a scos afara pentru ca trebuia sa joace la pas si sa-si dea auto-gol... Iar restul sunt lipsiti de bun simt si nu au caracter.. Vai de viata voastra, RUSINE MARE!!!

  4. unu bun spune:

    cred ca s-au saturat si ei intr-un final ca cei din db sa mearga mai departe in ultimii ani fie la handbal sau fotbal , asa ca acum isi bat joc de munca celor din echipa , in fine trebuia sa-i bateti in meciul direct daca erati mai buni , congrats anyway

  5. doaroparere spune:

    Darabani - Seminar 10 -2! Si seminaristii si-au dat 2 AUTOGOLURI !!! Cei care au fost la meci, ii rog sa comenteze!

  6. elev spune:

    da dar nu în 10 minute

  7. Adrian Stinca spune:

    DOAR O PARERE... probabil ai fost la meci.. ai vazut cum si-au dat cei de la seminar doua auto goluri? fara sa vrea fara intentie.. numai baga de la tine aiurea si vezi-ti de treaba ta..

  8. totti spune:

  9. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare