Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Meduzele au câştigat Cupa „Mărţişorului” la fotbal în sală

 

Fazele finale ale Cupei „Mărţişorului” la futsal s-au disputat duminică, în uvertura sărbătorilor primăverii. Prima semifinală care a avut loc în Sala "Leon Dănăilă" a fost cea dintre Meduze şi Spartani. A fost un meci alert, pe contre, în care tinerii spartani s-au dovedit mult prea fragili în faţa experienţei Meduzelor. După câteva bâlbâieli în apărare, Cosmin Ştefănucî declanşează taifunul printr-o „dublă”, fiind copiat la indigo de Ionuţ Cliveţ, iar Vasile Ştefănică decide scorul final(10-3), după ce a punctat de şase ori. Echipa care a defilat în prima zi, Darmir, a fost adusă cu picioarele pe pământ de Galacticii lui Cătălin Cucuruzac, care i-au umplut plasa de goluri portarului Mihai Plugaru. Sebastian Ştefănică a marcat de patru ori, iar Cristian Apreutesei cu o „triplă” au tranşat scorul final(10-1) în favoarea Galacticilor.

 Echipa Darmir şi-a luat revanşa în finala mică a competiţiei, partida fiind o execuţie cu public. Killerul Romeo Şodrîngă a marcat nici mai mult, nici mai puţin de 11 goluri, de cealaltă parte spartanii Vasile Caba şi Andrei Palamariu realizând fiecare câte o „triplă”. În marea finală s-au întâlnit Galacticii şi Meduzele. Aşa cum era de aşteptat, partida a fost una mult mai tacticizată. Teoria lui Bogdan Ceică(„Noi începem bine, dar terminăm prost”) a fost contrazisă, de această dată. Vasile Ştefănică a fost providenţial pentru echipa sa, punctând de două ori în prima repriză, iar Adrian Răcăşanu a pus cireaşa pe tort, marcând golul trei. Ionuţ Stîncă şi Cătălin Cucuruzac au redus din handicap, dar Meduzele au câştigat în final meritat, cu scorul de 3-2. Cu câteva scăpări, brigada de arbitri Dinu Stoian-Constantin Gheorghiţă a reuşit să ducă la bun sfârşit competiţia. Galacticii au solicitat un out la o fază din care Meduzele au marcat şi o eliminare la o intrare prin alunecare a portarului Liviu Hrimiuc. De cealaltă parte, Galacticii au jucat câteva minute cu un jucător în plus, deoarece Adrian Stîncă acumulase două cartonaşe galbene şi ar fi trebuit eliminat. Tânărul galactic, foarte fair-play, a recunoscut că are două galbene şi a părăsit singur terenul. A reluat apoi jocul, la indicaţia arbitrului. Una peste alta, a fost o competiţie reuşită, în care toată lumea a avut de câştigat.
Trofeul „Fair-play”: echipa Spartanii
Cel mai bun jucător: Vasile Ştefănică
Cel mai bun portar: Alexandru Stoian
Goalgeterul Cupei: Romeo Şodrîngă
Fiecare dintre cei trei jucători a fost recompensat cu câte 20 RON.

Locul I Meduze 300 RON
Locul II Galacticii 250 RON
Locul III Darmir 200 RON


      3:56 pm , 27 Februarie, 2011

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare