Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

FC II Botoşani-CS Darabani 3-0 Nu te poţi pune cu "Uraganul"!

CS Darabani nu putea emite mari pretenţii la Vorona, unde s-a prezentat cu o echipă improvizată, datorită numărului mare de absenţe din lot. Botoşănenii au început încă din start asaltul la poarta dărăbăneană. S-a jucat după acelaşi scenariu. Mingea ajunge la „dirijorul” Bejan, care  îi lansează în adâncime pe atacanţii Porfireanu şi Liliţă, ce încearcă să perforeze apărarea dărăbăneană. Atacul botoşănean nu dă roade în primul sfert de oră al partidei şi Bejan se hotărăşte să tranşeze de unul singur soarta partidei. În minutul 20 îşi aşează balonul la 25 m de poarta lui Grigoraş şi trimite o lovitură liberă direct în păianjenul porţii dărăbănene. Grigoraş nici nu a ştiut ce l-a „lovit”. Dărăbănenii au o tresărire de orgoliu peste un minut, dar şutul lui Ciprin Gîrdianu trece alături de poarta botoşăneană. Peste cinci minute gazdele au ocazia majorării scorului, dar Porfireanu şi Liliţă sunt blocaţi succesiv de Grigoraş şi Cosmin Ştefănucî. Ionel Tabără realizează un slalom spectaculos prin toată jumătatea de teren dărăbăneană, dar finalizează mult peste poarta lui Grigoraş. În minutul 36 Alin Bejan dă o pasă filtrantă pentru Liliţă, aflat pe linia careului de 16m, atacantul botoşănean realizează o preluare foarte bună de lângă Gucianu, dar şutul său nu prinde cadrul porţii dărăbănene.

 Botoşănenii încep să-şi piardă cumpătul, văzând că nu pot majora scorul partidei. Nicolae Ştefan răbufneşte: „Am obosit, Bejule!”, iar Porfireanu este şi el supărat pentru că alergă în van: „Jur că nu mai fac nici un sprint”. Prima repriză se încheie cu avantajul minim al gazdelor.  Grumezescu arăta de parcă l-a lovit maşina, avînd nevoie de îngijiri medicale pe toată durata pauzei. La reluarea partidei, dărăbănenii sunt aproape de a da lovitura de graţie, dar Cosmin Ştefănucî reia pe lângă poartă, centrarea lui Ciprian Gîrdianu.  Ştefănucî a fost de departe cel mai bun jucător al dărăbănenilor, jucând dezinvolt şi reuşind de multe ori să ia prim planul lui Bejan. Ionuţ Guceanu este şi el aproape de a realiza „minunea”, lovitura sa liberă fiind respinsă peste poartă de portarul Alexoe. Centralul Mihăiţă Noroc ia câteava decizii corecte împotriva botoşănenilor şi şi-l urcă în cap pe Bejan. Arbitrul nu se poate opune în minutul 58 şi indică punctul cu var, la o contră în careul dărăbănean între Gucianu şi Tabără. Porfireanu îl execută din fentă pe Grigoraş şi duce scorul la 2-0, în minutul 60. Stoperului Gucianu îi este fatal un nou contact cu Porfireanu în minutul 65, centralul Noroc indicînd schimbarea jucătorului dărăbănean. Bejan continuă să stea cu gura pe arbitrul Noroc. În minutul 70, la un nou triunghi de pase Bejan-Sârghie-Porfireanu, şeptarul botoşănean finalizează defectuos, de la 12m poziţie centrală. Portarul Grigoraş are noroc cu carul, şutul puternic al lui Nicolae Ştefan lovind bara transversală, trei minute mai târziu. În minutul 76 Bejan recurge la o scăriţă la o lovitură liberă, mingea ajunge la atacantul  Liliţă, dar reduta dărăbăneană rezistă încă o dată. Inevitabilul se produce în minutul 80, când o minge plouată pe linia porţii dărăbănene, este respinsă greşit în faţă de portarul Grigoraş, iar Porfireanu împinge mingea în plasă. Dărăbănenii încearcă să marcheze golul de onoare, dar şutul puternic al lui Robert Grumezescu nu reuşeşte decât să-l facă knock out pe fundaşul Halip. 3-0 scor final, o poveste cu final aşteptat, în condiţiile de faţă. La terminarea partidei, delegaţia botoşăneană în frunte cu preşedintele Cornel Şfaiţer, au inaugurat cu mare fast noua sală de sport din Vorona. (Lucian Bălăucă, text şi foto)   3:19 pm , 14 Noiembrie, 2010

2 Comentarii la “FC II Botoşani-CS Darabani 3-0 Nu te poţi pune cu "Uraganul"!”

  1. eu spune:

    bravo Ionut, chiar dak nu a-ti castigat...

  2. ovi spune:

    aveti pozele de la meciul fc botosani 2 cs darabani? mi le-ati putea da si mie va rog frumos.

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare