Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Sport pentru toti darabanenii GALERIE >60 FOTOGRAFII


Tribuna Stadionului Orăşenesc Darabani a fost arhiplină în dimineaţa zilei de sâmbătă, 1.10.2011, cu 24 de ore înainte de meciul echipei locale. Nu a fost fotbal de liga a IV-a, nici miting electoral, a fost Ziua Sportului Şcolar. În uvertura Zilei Naţionale a Sportului pentru Toţi, filiala Darabani a asociaţiei cu acelaşi nume a mobilizat foarte mulţi elevi de la Şcoala Generală „Leon Dănăilă”, Grupul Şcolar Darabani, Şcoala nr. 2 Corneşti şi şcolile din Teioasa şi Bajura. Micii sportivi s-au întrecut la cross, trasul la frânghie şi alergare în saci, iar mai târziu elevii au jucat volei şi fotbal în Sala de sport a Şcolii „Leon Dănăilă”, deoarece nu au la dispoziţie nici un teren practicabil în aer liber.

Comisia metodică a profesorilor de educaţie fizică şi sport formată din cadrele didactice Radu Pop, Chirica Puşcaşu, Mihai Rusu şi Vasile Dascălu au coordonat întrecerea sportivă. De asemenea, un aport deosebit în buna desfăşurare a competiţiei a avut şi prof. Cristian Caldare. Trasul la frânghie şi alergarea în saci au condimentat competiţia cu râsete şi voie bună. Ocupanţii primelor locuri contează mai puţin, toată lumea a avut de câştigat prin sport. „A impresionat dorinţa elevilor de a face mişcare şi faptul că au participat la această întrecere sportivă în număr mult mai mare ca anul trecut” ne-a declarat prof. Radu Pop, preşedintele filialei Darabani a asociaţiei „Sportul pentru Toţi”.   Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto a competiţiei
5:31 pm Sambata, 01 Octombrie, 2011

2 Comentarii la “Sport pentru toti darabanenii GALERIE >60 FOTOGRAFII”

  1. Ceica Sergiu spune:

    Eu am locul I la cursa cu sacii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Delia ;;) spune:

    Eu la alergat am iesit pe 6~x(

  3. Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


    Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Tema celei de-a 8-a ediții a festivalului Zilele Nordului este cea a redefinirii continue.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare