Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 9 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai putere... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Ziua Eroilor, celebrata si la Darabani GALERIE FOTO

Aşa cum este specificat şi în calendarul creştin ortodox, ziua Înălţării Domnului este şi Ziua Eroilor. La Darabani, aceasta coincide cu hramul Bisericii Sf Nicolae, prilej de sărbătoare pentru o mare parte dintre locuitorii oraşului. Şi în acest an, după slujba Liturghiei, un sobor format din preoţii Constantin Pînzariu, Dumitru Avîrvărei şi Lucian Plugaru, împreună cu câteva zeci de dărăbăneni au luat parte la o rugăciune pentru odihna sufletelor eroilor locali, la Monumentul Eroilor din imediata apropiere a clădirii Primăriei.

La slujba de pomenire au participat şi oficialităţi locale, profesori şi elevi. Au ţinut să aducă un omagiu eroilor dărăbăneni prof. Octav Teioşanu, primarul Ghiorghi Burlacu şi pr. protopop Constantin Pînzariu, care au punctat în discursurile lor importanţa jertfei celor căzuţi pentru apărarea patriei. În semn de eternă recunoştinţă, reprezentanţii Poliţiei de Frontieră şi ai Poliţiei Locale au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor. (I.D.)Click pe prima fotografie pentru a viziona Galeria foto
10:56 pm Joi, 24 Mai, 2012

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Cele mai frumoase colindătoare prezente la festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Darabani, La mulți ani!

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare