Vremea
Calendar Ortodox
Carte de Oaspeti

Daca doriti sa va spuneti parerea despre acest site, despre continutul sau, sau despre un subiect care va preocupa, nu ezitati sa ne lasati un mesaj in cartea de oaspeti!


Editorial
În 17 iulie Darabaneni.ro a împlinit 11 ani cu bune şi cu rele. Orice drum are un început, dar şi un sfârşit. Dumnevoastră, cititorii, dar mai ales Dumnezeu ne va îndruma calea în continuare. Tânăr și entuziast fiind, ai p... Darabaneni.ro…Cui mai folosesc astăzi?
" href="social/6-ani-de-darabaneni-roa-cui-mai-folosesc-astazi/">continuare
Horoscop
 

Un cunoscut cadru didactic din Darabani a plecat la cele veșnice

Învățământul dărăbănean este de ieri mai sărac, după ce învățătorul Vlad Avasiloae s-a stins fulgerător. Cadrul didactic împlinise în 17 august 67 de ani.

Vlad Avasiloae a predat peste 4 decenii în învățământul dărăbănean, la catedrele școlilor din Teioasa, Gimnazială nr. 1 și Liceul ”Dimitrie Cantemir”, de unde a ieșit la pensie în 31 august 2015. ”A fost un om, un coleg și un învățător deosebit, pe care nu puteai să te superi și care tot timpul te înveselea. Un gol imens va rămâne între noi, colegii de la liceu. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l ierte!” a transmis prin intermediul Darabaneni.ro, prof. Alin Prisăcariu, directorul Liceului ”Dimitrie Cantemir”. Vlad Avasiloae va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 13 ianuarie.


După aflarea acestei vești triste, profesorul Victor Barbacariu a scris:Scurt necrolog pentru cel ce-a fost Vlad Avasiloae

Când  te-ai  născut ai fost ursit,
Cu-o misiune nobilă de împlinit.
Pe copii să-i educi şi să-i înveţi
Să scrie, să citească, să-i povățuiești.

Şi TU, te-ai dăruit cu multă abnegaţie
Şi-ai pregătit generaţie după generaţie.
Acum suntem cu toţii consternaţi de veste,
Domnul Vlad, ÎNVĂŢĂTORUL, nu mai este.

În lacrimi şi-n tristeţe să-l omagiem,
Un RĂMAS BUN şi ADIO să-i spunem.
Şi să gândim că Domnul l-a luat la cer,
Pentru a fi cât mai aproape de el.
Să credem că Îngerii îi vor cânta în cor

Laude şi slavă pentru-ÎNVÂŢĂTOR.

Drag coleg, cu tristeţe, cu adânci regrete,
DUMNEZEU SĂ TE OCROTEASCĂ,
DUMNEZEU SĂ TE IERTE.

Un prieten,
în numele celor care l-au respectat
.
Te-ar mai putea interesa si:  Vlad Avasiloae
4:48 pm Joi, 11 Ianuarie, 2018

Postarea comentariilor presupune implicit crearea unui cont de facebook. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi mesaj (spam) si orice forma de reclama in cadrul comentariilor. Nu sunt permise mesajele cu tenta antisociala, cu caracter xenofob sau rasist, mesajele obscene si injuriile. Va rugam nu deviati de la subiect, nu lansati atacuri la persoana autorului (autorilor) articolelor sau injurii la adresa cititorilor care comenteaza. Sunt interzise comentariile care incita la actiuni ilegale, precum si cele care contin amenintari sau violeaza intimitatea si viata privata a cuiva. Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie. Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a radia comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site. Publicatia Darabaneni.ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.


Adauga un comentariu

Poza saptamanii

Copii adorabili, momente emoționante la Teioasa Trail.

Sondaj
Vă vaccinați împotriva coronavirusului?

   
   
   
   

Slideshow
Stiri nationale si internationale
Clipul saptamanii
Toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site(fotografii sau texte) se pedepseste conform legilor in vigoare